ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορoνοϊός-Ελλάδα: Στην Αττική τα 652 από τα 1261 νέα κρούσματα

Κορoνοϊός-Ελλάδα: Συνεχίστηκε σήμερα Τρίτη (2/2) στην χώρα μας η αύξηση των κρουσμάτων του COVID-19, καθώς ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 1261 νέα περιστατικά το τελευταίο 24ωρο. Μάλιστα όπως έγινε γνωστό τα 652 εκ των νέων κρουσμάτων κορονοϊού εντοπίζονται στην Αττική και ειδικότερα στο κέντρο τα 180.  Επίσης, τριψήφιος για πρώτη φορά έπειτα από μέρες και ο αριθμός...
Κορoνοϊός-Ελλάδα: Στην Αττική τα 652 από τα 1261 νέα κρούσματα

Κορoνοϊός-Ελλάδα: Συνεχίστηκε σήμερα Τρίτη (2/2) στην χώρα μας η αύξηση των κρουσμάτων του COVID-19, καθώς ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 1261 νέα περιστατικά το τελευταίο 24ωρο.

Μάλιστα όπως έγινε γνωστό τα 652 εκ των νέων κρουσμάτων κορονοϊού εντοπίζονται στην Αττική και ειδικότερα στο κέντρο τα 180.  Επίσης, τριψήφιος για πρώτη φορά έπειτα από μέρες και ο αριθμός των νέων κρουσμάτων κορονοϊού στη Θεσσαλονίκη, με 126 νέες μολύνσεις.

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε συνολικά 1.261 νέα κρούσματα κορονοϊού σε όλη τη χώρα το τελευταίο 24ωρο.

Από το σύνολο των 1.261 νέων κρουσμάτων του νέου ιού στη χώρα, 21 είναι εισαγόμενα, εκ των οποίων 18 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Η κατανομή των 1.240 νέων εγχώριων κρουσμάτων ανά Περιφερειακή Ενότητα παρουσιάζεται στον κατωτέρω πίνακα:

Όπως θα δείτε, στο κέντρο της Αθήνας καταγράφονται 180 νέες μολύνσεις, ενώ τριψήφιος αριθμός κρουσμάτων σημειώνεται και στον δυτικό τομέα, με 105 περιστατικά. Με τα 100 κρούσματα όμως φλέρταρε και ο Πειραιάς, όπου το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 97 μολύνσεις.

Στην υπόλοιπη Ελλάδα, 64 κρούσματα καταγράφονται στην Αχαΐα, όπου έχει σημάνει συναγερμός για αυξημένη διάδοση του κορονοϊού στην Πάτρα, 43 στην Εύβοια και 38 στη Χαλκιδική.

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορoνοϊός-Ελλάδα: Στην Αττική τα 652 από τα 1261 νέα κρούσματα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.