ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Ελλάδα: Τα κρούσματα σε διαδραστικό χάρτη (pic)

Μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας είχαν καταγραφεί 352 κρούσματα του νέου κορονοϊού στην Ελλάδα βάσει των επίσημων στοιχείων που έχουν δημοσιευθεί. Διαδραστικό χάρτη με στατιστικά στοιχεία για τον κορονοϊό SARS-CoV-2, ο οποίος προκαλεί τη νόσο Covid-19, δημιούργησε το pineza.eu. Στον χάρτη καταγράφονται τα κρούσματα στην Ελλάδα ανά περιοχή, βάσει στοιχείων που δημοσίευσε ο ΕΟΔΥ, σύμφωνα...
Κορονοϊός – Ελλάδα: Τα κρούσματα σε διαδραστικό χάρτη (pic)

Μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας είχαν καταγραφεί 352 κρούσματα του νέου κορονοϊού στην Ελλάδα βάσει των επίσημων στοιχείων που έχουν δημοσιευθεί.

Διαδραστικό χάρτη με στατιστικά στοιχεία για τον κορονοϊό SARS-CoV-2, ο οποίος προκαλεί τη νόσο Covid-19, δημιούργησε το pineza.eu.

Στον χάρτη καταγράφονται τα κρούσματα στην Ελλάδα ανά περιοχή, βάσει στοιχείων που δημοσίευσε ο ΕΟΔΥ, σύμφωνα με τους δημιουργούς του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ισπανία: 152 νεκροί σε μία ημέρα – Αστυνομικοί δεν αστειεύονται (vids)

Βάσει των επίσημων στοιχείων που έχουν δημοσιευθεί, έως το απόγευμα της Δευτέρας είχαν καταγραφεί 352 κρούσματα του νέου κορονοϊού στην Ελλάδα.

Από το σύνολο των κρουσμάτων, 21 ανακοινώθηκαν τη Δευτέρα ενώ στην Ελλάδα έχουν καταγραφεί τέσσερις θάνατοι.

Όπως αναφέρεται στον χάρτη, 139 από τα επιβεβαιωμένα κρούσματα έχουν καταγραφεί στην Αθήνα, 41 στην Ηλεία, 16 στην Καστοριά, 11 στη Θεσσαλονίκη, ενώ γεωγραφικά απροσδιόριστα θεωρούνται 114 κρούσματα.

Σε παγκόσμια κλίμακα, έχουν καταγραφεί περισσότεροι από 180.000 κρούσματα, με τους θανάτους να ξεπερνούν τους 7.000.

Κορονοϊός: «Μένουμε Σπίτι μη γίνεις σαν τον Γιώργο» (vid)

Κορονοϊός: 103 τα νέα κρούσματα – 8 διασωληνωμένοι (vids)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Ελλάδα: Τα κρούσματα σε διαδραστικό χάρτη (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.