ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Ελλάδα: Τέλος οι Τσιόδρας, Χαρδαλιάς! (vid)

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος...
Κορονοϊός – Ελλάδα: Τέλος οι Τσιόδρας, Χαρδαλιάς! (vid)

Τελειώνει η live ενημέρωση για τον κορονοϊό στην Ελλάδα, όπως ανακοινώθηκε επίσημα.

Κορονοϊός – Ελλάδα: Ο Σωτήρης Τσιόδρας στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε για την εξέλιξη του ιού ανακοίνωσε τη συγκεκριμένη εξέλιξη.

Τονίζοντας ότι δεν θα συνεχιστεί η live ενημέρωση πλέον, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι θέλει να επιστρέψει και ο ίδιος στην κανονικότητά του.

Σχολιάζοντας μεταξύ άλλων: «Αντέξαμε όλοι μαζί και σε αυτή την πρώτη φάση περιορίσαμε τη διάδοση του κορονοϊού, συγχαρητήρια σε όλους σας».

Κλείνοντας την ανακοίνωσή του σχολίασε ο γνωστός επιστήμονας, «κρατάω την αγάπη σας και τις ευχές σας», ο οποίος όλο τον καιρό της καραντίνας ήταν ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας. Μιλώντας κάθε απόγευμα για την εξέλιξη του κορονοϊού.

Φυσικά το ίδιο ισχύει και για τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος συμμετείχε σχεδόν σε όλες τις συνεντεύξεις Τύπου μαζί με τον Σωτήρη Τσιόδρα.

Τελευταία ημέρα, λοιπόν, για τον Σωτήρη Τσιόδρα σε live συνέντευξη Τύπου, σχετικά με την ενημέρωση του ιού στην Ελλάδα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Ελλάδα: Τέλος οι Τσιόδρας, Χαρδαλιάς! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.