ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Ελλάδα: Το νέο ωράριο των σούπερ μάρκετ

Το νέο ωράριο των σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα εφαρμόζεται από αύριο Πέμπτη 19 Μαρτίου με νέα έκτακτα μέτρα για τον κορονοϊό. «Από αύριο το ωράριο για τα σούπερ μάρκετ θα είναι 7 το πρωί με 10 το βράδυ τις καθημερινές και 9 το πρωί με 5 το απόγευμα της Κυριακής και θα δούμε αν αυτό...
Κορονοϊός – Ελλάδα: Το νέο ωράριο των σούπερ μάρκετ

Το νέο ωράριο των σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα εφαρμόζεται από αύριο Πέμπτη 19 Μαρτίου με νέα έκτακτα μέτρα για τον κορονοϊό.

«Από αύριο το ωράριο για τα σούπερ μάρκετ θα είναι 7 το πρωί με 10 το βράδυ τις καθημερινές και 9 το πρωί με 5 το απόγευμα της Κυριακής και θα δούμε αν αυτό θα χρειαστεί να συνεχιστεί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Κλείνουν και τα εμπορικά καταστήματα -Όλα τα νέα μέτρα (vids)

Αυτό δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα σούπερ μάρκετ στο Γαλάτσι και σημείωσε ότι σήμερα θα εκδοθεί η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου από το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, που θα προβλέπει και το θέμα της διεύρυνσης του ωραρίου και αυστηρά πρόστιμα για όσους αισχροκερδούν.

Από την πλευρά του, ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης, κάλεσε τους ιδιοκτήτες των σούπερ μάρκετ να προσλάβουν προσωπικό, από τη στιγμή που επεκτείνεται το ωράριο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Ελλάδα: Το νέο ωράριο των σούπερ μάρκετ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.