×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Κορονοϊός – Ελλάδα: Τρεις ακόμη νεκροί -Στους 76 συνολικά


    Βαγγέλης Λάσκαρης

Κορονοϊός – Ελλάδα: Τρεις ακόμη νεκροί -Στους 76 συνολικά


Κορονοϊός – Ελλάδα: Οι άνθρωποι που έχουν χάσει τη ζωή τους από τον covid-19 έχουν φτάσει πλέον στους 76. Κατά τη διάρκεια της νύχτας και του πρωινού της Δευτέρας έχασαν τη ζωή τους άλλα τρία άτομα.

Πρόκειται για έναν 82χρονο που νοσηλευόταν στην Πάτρα, έναν 72χρονο στην Αλεξανδρούπολη και έναν 78χρονο στη Θεσσαλονίκη.

Ο 82χρονος νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, ο 72χρονος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και ο 78χρονος στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μετανάστες αγνοούν την αστυνομία – Τελικά η καραντίνα είναι μόνο για τους Ελληνες; (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Συσκευές θερμομέτρησης από σήμερα στις λαϊκές αγορές

«93 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι τα 65 έτη. 21 (22.6%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 68.8% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 10 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ. Τέλος, έχουμε 5 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 73 θανάτους συνολικά στη χώρα. Οι 21 ήταν γυναίκες (28.8%) και οι υπόλοιποι άνδρες.

Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 74 έτη και το 83.6% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Έχουν συνολικά ελεγχθεί 25453 κλινικά δείγματα», ανέφερε η ενημέρωση του Σωτήρη Τσιόδρα για την Κυριακή, 5/4.