ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Ελπίδες για φάρμακο κατά του ιού στην Ελλάδα έως τον Ιούλιο

Αρκετές ελπίδες φαίνεται ότι υπάρχουν, προκειμένου να μπορέσει να αντιμετωπιστεί με φάρμακο ο κορονοϊός. Σε αυτή την πιθανότητα αναφέρθηκε ο Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας, κ. Θ. Τρύφων. Συγκεκριμένα, μίλησε στο ΣΚΑΪ και τόνισε πως: «Υπάρχει μια ελληνική ερευνητική προσπάθεια, η μελέτη Greco 19 η οποία ερευνά το φάρμακο με την δραστική ουσία κολχικίνη για πιθανές...
Κορονοϊός: Ελπίδες για φάρμακο κατά του ιού στην Ελλάδα έως τον Ιούλιο

Αρκετές ελπίδες φαίνεται ότι υπάρχουν, προκειμένου να μπορέσει να αντιμετωπιστεί με φάρμακο ο κορονοϊός.

Σε αυτή την πιθανότητα αναφέρθηκε ο Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας, κ. Θ. Τρύφων.

Συγκεκριμένα, μίλησε στο ΣΚΑΪ και τόνισε πως: «Υπάρχει μια ελληνική ερευνητική προσπάθεια, η μελέτη Greco 19 η οποία ερευνά το φάρμακο με την δραστική ουσία κολχικίνη για πιθανές επιπτώσεις και πως μπορεί να αντιμετωπίσει επιπτώσεις στην καρδιά και τους πνεύμονες από το κορονοϊό και θέλουμε να πιστεύουμε ότι αποτελέσματα γι’ αυτήν την μελέτη και για άλλες μελέτες θα έχουμε μέσα σε 2 μήνες» .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τουρκία: «Τσαμπουκάδες» πάνω από Λέσβο, Χίο, Έβρο

Ενώ κατέληξε ότι: «Κάποια φάρμακα θα μπουν στα θεραπευτικά πρωτόκολλα που χρησιμοποιούν οι γιατροί για να χρησιμοποιηθούν σε κάποιες φάσεις της θεραπείας του κορονοϊού…. Ερευνώνται σε ασθενείς».

Σίγουρα τα νέα αν γίνουν πραγματικότητα θα είναι πολύ θετικά, για να μειωθεί η θνησιμότητα του ιού.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Ελπίδες για φάρμακο κατά του ιού στην Ελλάδα έως τον Ιούλιο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.