ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – εμβόλια: Ανοίγει η 3η δόση για τους κάτω των 50 ετών!

Μόνο με το εμβόλιο θα καταπολεμηθεί ο κορονοϊός σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Μάριος Θεμιστοκλέους.
Κορονοϊός – εμβόλια: Ανοίγει η 3η δόση για τους κάτω των 50 ετών!

Κορονοϊός: Ανοίγει πλέον η δυνατότητα για όσους πολίτες κάτω των 50 ετών θέλουν να κάνουν την 3ης δόση του εμβολίου του κορονοϊού.

Αυτό έκανε γνωστό ο Μάριος Θεμιστοκλέους, Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι η Ελλάδα ετοιμάζεται να βρεθεί αντιμέτωπη με ένα ακόμα κύμα της πανδημίας του covid-19 και η χώρα πρέπει να προετοιμαστεί γι’ αυτό.

Έτσι, ο ίδιος μίλησε και για τις άλλες ηλικιακές ομάδες, που είναι ανοιχτές στο ενδεχόμενο για την τρίτη δόση.

Μάλιστα επικαλέστηκε τη μελέτη, τα ευρήματα της οποίας ανακοίνωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας και θα πληροφόρησε για τις 8400 ζωές που σώθηκαν, την περασμένη Τετάρτη.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι παρά τις  αντιδράσεις και τις φωνές επιστημόνων που είναι σκεπτικοί αναφορικά με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, η κυβέρνηση χωρίς να ακούει τίποτε προχωρά στην απόφαση της για την 3η δόση.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – εμβόλια: Ανοίγει η 3η δόση για τους κάτω των 50 ετών!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.