Κορονοϊός – Εμβόλια: Διάψευση για τη αύξηση θανάτων στην Κάλυμνο!

Μια πολύ σοβαρή καταγγελία φέρεται ότι έκανε ο αναπληρωτής καθηγητής βιοχημείας του τμήματος φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών Κωνσταντίνος Πουλάς, για τα εμβόλια του κορονοϊού.

Κορονοϊός – Εμβόλια: Ραγδαία αύξηση των αιφνίδιων θανάτων στην Κάλυμνο φέρεται ότι είχει καταγγείλει ο Κωνσταντίνος Αρβανίτης. Ο διδάκτωρ καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών φαινόταν να συνδέει αυτή την αύξηση με την εκκίνηση των εμβολίων και τον πρόγραμμα «Ελευθερία».

Ωστόσο σύμφωνα με τα ellinikahoaxes.gr, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, ενώ διαψεύστηκε και από την επίσημη σελίδα στο Facebook του Δήμου Καλυμνίων.

Κορονοϊός – Εμβόλια: Ραγδαία αύξηση των αιφνίδιων θανάτων στην Κάλυμνο φέρεται ότι είχει καταγγείλει ο Κωνσταντίνος Αρβανίτης.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει ξεκάθαρα ότι οι θάνατοι που σημειώθηκαν στο νησί της Καλύμνου ανέρχονταν στις 27 Αυγούστου του 2021 (σ.σ. δηλαδή σε διάστημα μεγαλύτερο των έξι μηνών) σε 184.

Μάλιστα, η γνωστή σελίδα που έχει αναλάβει την εξακρίβωση των ειδήσεων, επικοινώνησε με τον ίδιο τον κ. Πουλά ο οποίος μας ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος δεν έκανε ποτέ τις συγκεκριμένες δηλώσεις.

Κορονοϊός – Εμβόλια: Ραγδαία αύξηση των αιφνίδιων θανάτων στην Κάλυμνο φέρεται ότι είχει καταγγείλει ο Κωνσταντίνος Αρβανίτης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου Καλυμνίων, αρχική πηγή της υπό εξέταση συνέντευξης αποτέλεσε άρθρο της ιστοσελίδας Pronews, το οποίο δεν είναι πλέον διαθέσιμο.

Διαβάστε επίσης:

ΜΜΜ: Έρχονται οι «μυστικοί» επιβάτες

To live καζίνο όπως θα ήθελες να είναι στην Novibet

ΠΑΟΚ: Ύστατη προσπάθεια για την απόκτηση του Λιάγιτς!