ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Εμβόλια: Διάψευση για την αύξηση θανάτων στην Κάλυμνο!

Μια πολύ σοβαρή καταγγελία φέρεται ότι έκανε ο αναπληρωτής καθηγητής βιοχημείας του τμήματος φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών Κωνσταντίνος Πουλάς, για τα εμβόλια του κορονοϊού.
Κορονοϊός – Εμβόλια: Διάψευση για την αύξηση θανάτων στην Κάλυμνο!

Κορονοϊός – Εμβόλια: Ραγδαία αύξηση των αιφνίδιων θανάτων στην Κάλυμνο φέρεται ότι είχει καταγγείλει ο Κωνσταντίνος Αρβανίτης. Ο διδάκτωρ καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών φαινόταν να συνδέει αυτή την αύξηση με την εκκίνηση των εμβολίων και τον πρόγραμμα «Ελευθερία».

Ωστόσο σύμφωνα με τα ellinikahoaxes.gr, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, ενώ διαψεύστηκε και από την επίσημη σελίδα στο Facebook του Δήμου Καλυμνίων.

Κορονοϊός – Εμβόλια: Ραγδαία αύξηση των αιφνίδιων θανάτων στην Κάλυμνο φέρεται ότι είχει καταγγείλει ο Κωνσταντίνος Αρβανίτης.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει ξεκάθαρα ότι οι θάνατοι που σημειώθηκαν στο νησί της Καλύμνου ανέρχονταν στις 27 Αυγούστου του 2021 (σ.σ. δηλαδή σε διάστημα μεγαλύτερο των έξι μηνών) σε 184.

Μάλιστα, η γνωστή σελίδα που έχει αναλάβει την εξακρίβωση των ειδήσεων, επικοινώνησε με τον ίδιο τον κ. Πουλά ο οποίος μας ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος δεν έκανε ποτέ τις συγκεκριμένες δηλώσεις.

Κορονοϊός – Εμβόλια: Ραγδαία αύξηση των αιφνίδιων θανάτων στην Κάλυμνο φέρεται ότι είχει καταγγείλει ο Κωνσταντίνος Αρβανίτης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου Καλυμνίων, αρχική πηγή της υπό εξέταση συνέντευξης αποτέλεσε άρθρο της ιστοσελίδας Pronews, το οποίο δεν είναι πλέον διαθέσιμο.

Διαβάστε επίσης:

ΜΜΜ: Έρχονται οι «μυστικοί» επιβάτες

To live καζίνο όπως θα ήθελες να είναι στην Novibet

ΠΑΟΚ: Ύστατη προσπάθεια για την απόκτηση του Λιάγιτς!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Εμβόλια: Διάψευση για την αύξηση θανάτων στην Κάλυμνο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.