ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Εμβόλια: Έρχεται επικοινωνιακός βομβαρδισμός για τα νέα σκευάσματα!

Ο κορονοϊός επιστρέφει και η κυβέρνηση ήδη έχει αρχίσει να προμηθεύεται νέα σκευάσματα προκειμένου να τον αντιμετωπίσει.
Κορονοϊός – Εμβόλια: Έρχεται επικοινωνιακός βομβαρδισμός για τα νέα σκευάσματα!

Όσο βλέπουμε την τουριστική περίοδο να περνάει, τόσο ο κορονοϊός «επιστρέφει» στο τραπέζι των συζητήσεων στην Ελλάδα.

Έτσι ήδη έχουν αρχίσει διαρρέουν στα ΜΜΕ οι πρώτοι κυβερνητικοί σχεδιασμοί ενόψει του φθινοπώρου, αφού υπάρχει όπως είναι λογικό αύξηση στα κρούσματα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, έχει αρκετές συσκέψεις, με το ένα βασικό μέτρο να είναι η επιστροφή της υποχρεωτικής μάσκας στους εσωτερικούς χώρους.

Εκτός αυτού όμως, πλέον έχουμε και τα νέα σκευάσματα που αναμένεται να κυκλοφορήσουν για να αντιμετωπιστεί ο κορονοϊός και φυσικά μιλάμε για τα νέα αντιικά χάπια.

Μιλάμε για τα Paxlovid που έχει δημιουργήσει η Pfizer, που καλύπτει σύμφωνα με όσα δείχνουν οι μελέτες τόσο την μετάλλαξη Όμικρον αλλά και όσες άλλες μπορεί να προκύψουν.

Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα έχουμε περίπου 15.000 χάπια και αναμένεται να γίνει ακόμα μία παραγγελία που θα αγγίξει τις 30.000.

Μάλιστα τονίζεται ότι θα διατεθούν στου άνω των 65 ετών και σε όσους έχουν υποκείμενα νοσήματα, ενώ βλέπουμε ότι η κυβέρνηση πλέον αρχίζει μία νέα τακτική, φοβούμενη την πιθανότητα των εκλογών.

Βέβαια από το κάδρο δεν μπορούν να λείπουν και τα νέα «booster» εμβόλια από Phizer και Moderna τα οποία θα κάνουν το λανσάρισμά τους στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Εντύπωση πάντως αποτελεί το γεγονός πως μέχρι τώρα, κανείς τόσο από το Υπ. Υγείας όσο και από το Μαξίμου το οποίο έχει χτυπηθεί από το σκάνδαλο των υποκλοπών, δεν έχει κάνει την παραμικρή αναφορά για την υποχρεωτικότητα της νέας ενισχυτικής δόσης ούτε και για επαναφορά του covid pass.

Βλέπετε η εκ νέου στοχοποιήση των ανεμβολίαστων πολιτών, πλέον και με αποδείξεις μπορεί να πέσει στο κενό και να γυρίσει μπούμερανγκ στην κυβέρνηση από τη στιγμή, που η μεγαλύτερη πλειοψηφία των εμβολιασμένων πολιτών έχει νοσήσει μια ή και παραπάνω φορές.

Τραγικό επίσης παραμένει και το γεγονός, πως παρά την ανοσία της αγέλης, που σε θεωρητικό επίπεδο έχει πραγματοποιηθεί, το Υπ. Υγείας δεν κάνει πίσω στο θέμα των ανεμβολίαστων υγειονομικών βάζοντας ταφόπλακα στα εργασιακά τους δικαιώματα.

Οι επόμενοι μήνες θα είναι καυτοί καθώς θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον οι δικαιολογίες που θα βρουν στο κυβερνητικό επιτελείο για να «επαναφέρουν» μέτρα που το καλοκαίρι είχαν «ξεχάσει»…όπως επίσης και το πως θα προσπαθήσουν να πείσουν τον κόσμο να εμβολιαστεί…ξανά…

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Εμβόλια: Έρχεται επικοινωνιακός βομβαρδισμός για τα νέα σκευάσματα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.