ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός εμβόλια: Η δημοσιογράφος που είπε για πολλούς εμβολιασμένους στις ΜΕΘ απολύθηκε από το MEGA;

Της ξέφυγε; Έκανε λάθος; Τι συνέβη άραγε με τη δημοσιογράφο που είπε στο MEGA πως το ποσοστό των εμβολιασμένων στις ΜΕΘ είναι υψηλότατο;
Κορονοϊός εμβόλια: Η δημοσιογράφος που είπε για πολλούς εμβολιασμένους στις ΜΕΘ απολύθηκε από το MEGA;

Κορονοϊός εμβόλια: Η Εύη Καλλίνη σε ζωντανή σύνδεση κλήθηκε να δώσει ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη. Όταν ρωτήθηκε από τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο για το ποσοστό των ανεμβολίαστων στις ΜΕΘ απάντησε: «35 με 40%». Δηλαδή οι υπόλοιποι είναι εμβολιασμένοι;

«Έχει πολλούς, έχει πολλούς». Προσπάθησε η γυναίκα να στηρίξει το ρεπορτάζ της. Νωρίτερα από αυτό βέβαια, είχε πει πως δεν έχει επίσημη ενημέρωση. Δεν μιλάμε δηλαδή για κάποιο τρομερή αποκάλυψη, είχε ενδιαφέρον ωστόσο το πώς αντιμετωπίστηκε στο στούντιο η τοποθέτησή της.

Ρωτήθηκε πολλές φορές και δεν το πήρε πάντως. Είπε καθαρά και χωρίς δισταγμό πως και οι εμβολιασμένοι είναι αρκετοί στις ΜΕΘ. Εντάξει, το κρατάμε. Προφανώς και είναι μια ρεπόρτερ που έχει μιλήσει με δυο ανθρώπους, έχει μια κάποια ενημέρωση, δεν μπορεί να βγαίνει αυθαίρετα σε ένα κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας, με αρκετή τηλεθέαση και να λέει ότι θέλει.

Και φυσικά δεν θα έρθει τώρα η Γεωργία και το Sportime να μιλήσει για θεωρίες συνομωσίας. Η ερώτηση είναι αν ακόμα διατηρεί τη συνεργασία της με το MEGA. Πάντως, το επόμενο πρωί δεν βγήκε να δώσει ρεπορτάζ. Είχαμε άλλη ανταποκρίτρια. Μπορεί να σημαίνει κάτι, μπορεί να είναι και τυχαίο ροτέισον.

Θα φανεί τις επόμενες και θα έχει ενδιαφέρον. Το ζήτημα έχει πάρει μια έκταση για πολλούς λόγους. Αρχικώς να τσεκάρουμε αν υπάρχουν ακόμα ελεύθερες φωνές. Δευτερευόντως αν έγινε κάποιο λάθος, να διευκρινιστεί, δεν χρειάζεται να μένουν ασάφειες στον αέρα. Τρίτον και τελευταίο να μην έχασε η γυναίκα τη δουλειά της για ψύλλου πήδημα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός εμβόλια: Η δημοσιογράφος που είπε για πολλούς εμβολιασμένους στις ΜΕΘ απολύθηκε από το MEGA;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!