ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός Εμβόλια: Οι ένστολοι δεν ενδίδουν στον… εκβιασμό της Κυβέρνησης

Ο κλοιός στενεύει από πλευράς κυβέρνησης αλλά οι ένστολοι δεν ενδίδουν στις πιέσεις.
Κορονοϊός Εμβόλια: Οι ένστολοι δεν ενδίδουν στον… εκβιασμό της Κυβέρνησης

Κορονοϊός Εμβόλια: Η Κυβέρνηση τους… εκβιάζει αλλά οι ένστολοι στέκονται στο ύψος τους και δεν ενδίδουν.

Ο υποχρεωτικός Εμβολιασμός των υγειονομικών έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, ωστόσο η Κυβέρνηση σκέφτεται να προχωρήσει σε επέκταση και σε άλλα επαγγέλματα.

Οι επόμενοι επαγγελματικοί κλάδοι λοιπόν που αναμένεται να πιεστούν για να φτάσουν σε σημείο να εξαναγκαστούν σε εμβολιασμό είναι ο Στρατός, η αστυνομία και η Πυροσβεστική.

Τα στελέχη των δυνάμεων εσωτερικής ασφάλειας της χώρας, αντιστέκονται στις κυβερνητικές πιέσεις για εξαναγκαστικό εμβολιασμό με τα εμβόλια, που έχει αγοράσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη και ευθύνονται για δεκάδες χιλιάδες θανάτους στην Ευρώπη.

Σε ποσοστό 10-15% κυμαίνεται κατά μέσο όρο το ποσοστό ανεμβολίαστων σε Ελληνική Αστυνομία, Πυροσβεστική και Λιμενικό Σώμα, σύμφωνα με υψηλόβαθμα στελέχη τους.

Τα ποσοστά εμβολιασμού στην Ελληνική Αστυνομία, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, είναι 61,53% εμβολιασμένοι δηλαδή 33.841 αστυνομικοί, 28,47% ανεμβολίαστοι-15.658 αστυνομικοί, υπάρχει και ένα ποσοστό 10% που είναι νοσήσαντες, δηλαδή 5.500 αστυνομικοί.

Στην Πυροσβεστική, το ποσοστό των εμβολιασμένων ανέρχεται σε 57%-6.840, 43% ανεμβολίαστοι-5.169, ενώ σε αυτούς που θεωρούνται ενεργοί είναι και αυτοί που έχουν νοσήσει.

Συνολικά, 54 πυροσβέστες από την ΕΜΑΚ που δεν είχαν εμβολιαστεί μετακινήθηκαν σε άλλες πυροσβεστικές υπηρεσίες και αντικαταστάθηκαν από 35.

Να σημειώσουμε πως Αξιωματικός στην υγειονομική υπηρεσία του Πυροσβεστικού Σώματος που ήταν αντιεμβολιαστής απομακρύνθηκε από το συγκεκριμένο διοικητικό πόστο.

Στο Λιμενικό Σώμα το 65% των ενστόλων έχει εμβολιαστεί-4.782 και 35% δεν έχουν κάνει το εμβόλιο, δηλαδή 2.574.

Διαβάστε Επίσης:

Μύκονος: Πετρέλαιο τρέχουν οι βρύσες αντί για νερό

Μύκονος: Οι κάτοικοι δεν έχουν νερό να μαγειρέψουν και οι πισίνες είναι γεμάτες! (vid)

Υποχρεωτικός Εμβολιασμός: Στρατός, Πυροσβεστική και ΕΛ.ΑΣ. οι επόμενοι κλάδοι που «χτυπά» η Κυβέρνηση!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός Εμβόλια: Οι ένστολοι δεν ενδίδουν στον… εκβιασμό της Κυβέρνησης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!