ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Εμβόλια: Η Pfizer ζητά έγκριση για 3η δόση!

H Pfizer φαίνεται πως ζητά άδεια για τρίτο εμβόλιο που να αφορά την μετάλλαξη «Δέλτα»
Κορονοϊός – Εμβόλια: Η Pfizer ζητά έγκριση για 3η δόση!

Κορονοϊός – Εμβόλια: H Pfizer φαίνεται πως ζητά άδεια για τρίτο εμβόλιο που να αφορά την μετάλλαξη «Δέλτα».

Κορονοϊός – Εμβόλια: H Pfizer φαίνεται πως έχει ζητήσει από τις αρχές στις ΗΠΑ, να εγκρίνει και μία τρίτη δόση του συγκεκριμένου εμβολίου.

Ο λόγος είναι για να αυξήσει τα αντισώματα πέντε με δέκα φορές, εναντίον της μετάλλαξης «Δέλτα». Στοιχεία που έχει η εταιρεία δείχνει πως μία τρίτη δόση μπορεί να δοθεί στους πολίτες, έξι μήνες μετά την δεύτερη, ενώ έχει σαφώς καλύτερα αποτελέσματα.

Παρόλα αυτά η Pfizer έκανε ξεκάθαρο πως και για όσους έχουν εμβολιαστεί δύο φορές, έχουν ισχυρότατη προστασία, από την μετάλλαξη «Δέλτα», που πλέον αρχίζει και κυριαρχεί σε όλον τον πλανήτη.

Παράλληλα διεξάγει έρευνες η εταιρεία για ένα ακόμη εμβόλιο που θα στοχεύσει απευθείας, στην μετάλλαξη «Δέλτα». Με τις κλινικές μελέτες να ξεκινούν πιθανότατα τον Αύγουστο.

Το θέμα είναι αν θα πάρει το συγκεκριμένο αίτημα την απαραίτητη έγκριση από τις αρχές στις ΗΠΑ. Καθώς υπάρχουν ήδη τρία εμβόλια που χρησιμοποιούνται και καλύπτουν απόλυτα ενάντια και στην μετάλλαξη «Δελτα».

Τα Κέντρα Πρόληψης και Ελέγχου Λοιμώξεων σε ανακοίνωσή τους τον Ιούνιο ανέφεραν ότι δεν υπάρχουν στοιχεία να υποστηρίζουν προς το παρόν μια σύσταση για τρίτη δόση.

Ενώ αξιωματούχοι του αμερικανικού CDC, έχουν τονίσει πως οι επιστήμονες πρέπει να συνεχίσουν τις έρευνες τους, για να δουν αν όντως είναι τόσο απαραίτητο να γίνει και τρίτη δόση στους πολίτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Pfizer – BioNTech: Νέο εμβόλιο για τη μετάλλαξη Δέλτα – Πότε αρχίζουν οι κλινικές δοκιμές

Αντετοκούνμπο: Η εμφάνιση της… ζωής του στα playoffs – Άγγιξε το ρεκόρ του Τζόρνταν!

Survivor 9/7 – Έπος: Η μαμά της Μαριαλένας ανέβασε βίντεο με τον Σάκη – Τη… γύρισε την μπιφτέκα;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Εμβόλια: Η Pfizer ζητά έγκριση για 3η δόση!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.