ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Εμβόλια: Υγειονομικοί κατά της υποχρεωτικότητας καλούν και άλλους κλάδους με το μέρος τους

Υγειονομικοί, εκπαιδευτικοί, Πανεπιστημιακοί, Αστυνομικοί, Λιμενικοί, Δημόσιοι και Ιδιωτικοί υπάλληλοι και γονείς θα συναντηθούν με φόντο την αναστολή εργασίας.
Κορονοϊός – Εμβόλια: Υγειονομικοί κατά της υποχρεωτικότητας καλούν και άλλους κλάδους με το μέρος τους

Κορονοϊός – Εμβόλια: Συνεχίζονται οι δυναμικές αντιδράσεις των υγειονομικών, που είδαν την κυβέρνηση να τους… πετάει μακριά από τις δουλειές τους.

Μάλιστα, καλούν στο πλευρό τους και άλλους κλάδους προκειμένου να στείλουν το ηχηρό μήνυμα, που επιθυμούν και να ανατραπεί η άδικη απόφασή, που τους έχει θέσει σε αναστολή εργασίας.

Την Κυριακή 19/9 στις 18.00 είναι προγραμματισμένη ανοικτή συνάντηση γνωριμίας στο πάρκο Ελευθερίας δίπλα στο Μέγαρο μουσικής.

Θα συναντηθούν υγειονομικοί, εκπαιδευτικοί, Πανεπιστημιακοί, Αστυνομικοί, Λιμενικοί, Δημόσιοι και Ιδιωτικοί υπάλληλοι, γονείς.

Την εκδήλωση διοργανώνουν οι Υγειονομικοί κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, μια συλλογικότητα 23 νοσοκομείων της Αττικής, που αγκαλιάζει όλους τους Υγειονομικούς εμβολιασμένους και μη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Εμβόλια: Υγειονομικοί κατά της υποχρεωτικότητας καλούν και άλλους κλάδους με το μέρος τους», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.