Ομάδες ποδοσφαίρου Εθνική Ομάδα ΑΕΚ ΑΕΛ Απόλλων Σμύρνης Άρης Αστέρας Τρίπολης Ατρόμητος Βόλος Λαμία Ολυμπιακός ΟΦΗ ΠΑΟ Παναιτωλικός ΠΑΟΚ ΠΑΣ Γιάννινα Ιωνικός
menu

Κορονοϊός εμβόλια – Κ. Αρβανίτης: «Επιτέλους, εισαγγελική έρευνα για απόκρυψη παρενεργειών»

Βαγγέλης Λάσκαρης
Κορονοϊός εμβόλια – Κ. Αρβανίτης: «Επιτέλους, εισαγγελική έρευνα για απόκρυψη παρενεργειών»

Κορονοϊός: Πώς ενδέχεται να αλλάξουν τα δεδομένα με την υπόθεση της Covid-19 και τα εμβόλια

Κορονοϊός: Νέα δεδομένα αναφορικά με την Covid-19 στην Ελλάδα, τα εμβόλια και μια καταγγελία που έγινε από τον γιατρό Παναγιώτη Παπαγιαννάκη.

Συγκεκριμένα, η πρώτη στον κόσμο εισαγγελική έρευνα για την απόκρυψη των παρενεργειών των πειραματικών σκευασμάτων, διατάχθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Η Εισαγγελία έδωσε εντολή στη Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, στο Τμήμα Προστασίας του κράτους και του δημοκρατικού πολιτεύματος, δείχνοντας έτσι τη βαρύτητα στην άμεση διερεύνηση της υπόθεσης, κατόπιν δημόσιας καταγγελίας του γιατρού Παναγιώτη Παπαγιαννάκη.

Ο κ. Παπαγιαννάκης παρέδωσε στη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης λίστα 58 ασθενών που διακομίστηκαν με το ΕΚΑΒ σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης και που, ενώ στα δελτία ασθενών είχαν καταγραφεί ότι είχαν τσιμπηθεί με τα σκευάσματα, στη συνέχεια από τα τμήματα επειγόντων περιστατικών αυτά αγνοήθηκαν.

Κορονοϊός – Εμβόλια: Ενημερωθείτε περαιτέρω μέσω του σχετικού video

Δημοφιλη Αρθρα