ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός εμβόλια – Κ. Αρβανίτης: «Πολλά ξένα σωματίδια μέσα στα εμβόλια»

Κορονοϊός: Πολύ σημαντικό θέμα θέτει ο Κωνσταντίνος Αρβανίτης, για τα ξένα σωματίδια που βρίσκονται μέσα στα εμβόλια κατά του covid-19.
Κορονοϊός εμβόλια – Κ. Αρβανίτης: «Πολλά ξένα σωματίδια μέσα στα εμβόλια»

Ένα πάρα πολύ σοβαρό θέμα αναφέρει ο Κωνσταντίνος Αρβανίτης, με νέο ποστάρισμα του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Συγκεκριμένα, μιλάει για τα ξένα σωματίδια που υπάρχουν μέσα στα εμβόλια του κορονοϊού, κάτι που μάλιστα τέσταραν οι Ιάπωνες.

Σύμφωνα με τα όσα λέει, αυτοί ήταν που ανακάλυψαν τα ξένα σώματα σε μία πολύ μεγάλη παρτίδα εμβολίων Moderna και μάλιστα απέσυραν 1.630.000 δόσεις.

Αναλυτικά τα όσα λέει:

«ΣΑΝ ΠΟΛΛΑ “ΞΕΝΑ ΥΛΙΚΑ” ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ “ΕΜΒΟΛΙΑ”;

ΜΟΝΟ ΟΙ ΙΑΠΩΝΕΣ ΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ; ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ;

ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΕΛΛΑΔΕΣ. ΚΑΚΙΑ ΛΕΞΗ…

Δεύτερο επεισόδιο στη Ιαπωνία, που μετά από έλεγχο ανακάλυψαν πάλι μέταλλα μέσα σε παρτίδα “εμβολίων” της PFIZER, αυτή τη φορά.

Υπενθυμίζω ότι τον Αύγουστο, πάλι οι Ιάπωνες μετά από έλεγχο είχαν ανακαλύψει “ξένα σώματα” μέσα σε μεγάλη παρτίδα “εμβολίων” της MODERNA.

Αποσύρθηκαν τότε 1.630.000 δόσεις “εμβολίου” MODERNA.

Η χώρα κατασκευής ήταν η Ισπανία, από όπου προμηθεύεται και η Ελλάδα, που δεν ξέρει τι θα πει η λέξη “έλεγχος” για ότι έρχεται με εντολές έξωθεν.

Σε κοινή ανακοίνωσή τους στα τέλη Αυγούστου, η MODERNA και η Takeda Pharmaceutical  (η συνεργάτης της Moderna, που διανέμει το εμβόλιο στην Ιαπωνία), δήλωσαν με μπόλικη αυτοπεποίθηση ότι:

«Η σπάνια παρουσία σωματιδίων από ανοξείδωτο χάλυβα στο εμβόλιο Moderna COVID-19 δεν αποτελεί αδικαιολόγητο κίνδυνο για την ασφάλεια των ασθενών και δεν επηρεάζει αρνητικά το προφίλ ωφέλειας/κινδύνου του προϊόντος».

Ομως, μια βδομάδα αργότερα, οι αρχές της Ιαπωνίας δήλωσαν ότι 3 άτομα πέθαναν από αυτά τα νοθευμένα “εμβόλια”, μετά την πρώτη δόση που έκαναν!

(Στην Ελλάδα και να πέθαναν, ξέρουμε ότι … “ΔΕΝ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ”.)

Στα ίδια βήματα τώρα και η ανακοίνωση της PFIZER.

Ότι, η αδικαιολόγητη παρουσία ανοξείδωτου χάλυβα στο εμβόλιο… “Δεν επηρεάζει την ποιότητα ή την ασφάλεια του εμβολίου”(!)».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός εμβόλια – Κ. Αρβανίτης: «Πολλά ξένα σωματίδια μέσα στα εμβόλια»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.