ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός Εμβόλια: «Κάνουν το εμβόλιο με κλάματα. Από ανάγκη»

Εφαρμόζεται το καθεστώς της αναστολής από σήμερα. Πολύ έντονες οι αντιδράσεις.
Κορονοϊός Εμβόλια: «Κάνουν το εμβόλιο με κλάματα. Από ανάγκη»

Κορονοϊός Εμβόλια: Σε καθεστώς αναστολής μπαίνουν από σήμερα περισσότεροι από πενήντα εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Μεταξύ αυτών είναι γιατροί, νοσηλευτές, λοιπό προσωπικό και αποκλειστικές γυναίκες.

Η απόφασή τους, όπως κάνουν σαφές, έγκεινται στο ότι είναι ένα εμβόλιο για το οποίο κανείς δεν αναλαμβάνει την ευθύνη, βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο και έχει πάρει άδεια μόνο ειδικού σκοπού.

Θεωρούν πως αν γινόταν τεστ αντισωμάτων σε όσους έχουν κάνει το εμβόλιο και όσους δεν το έχουν κάνει σε συνδυασμό με την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας του υγειονομικού πρωτοκόλλου η κατάσταση θα ξεκαθάριζε και δεν θα χρειαζόταν καμία υποχρεωτικότητα.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Πηγή: enromiosini.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός Εμβόλιο: Χειρότερη η ποινή για τους ανεμβολίαστους δημοσίους υπαλλήλους από κατηγορούμενους βιαστές, δολοφόνους και παιδεραστές συναδέλφους τους

Η σημερινή δυνατή δυάδα του Χρήστου Σωτηρακόπουλου!

Μίκης Θεοδωράκης: Ο άγνωστος τσακωμός με την Άγκελα Μέρκελ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός Εμβόλια: «Κάνουν το εμβόλιο με κλάματα. Από ανάγκη»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.