ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Εμβόλια: Κατέγραψε σε video την παρενέργεια του και το ανέβασε στο Facebook

Άνδρας έκανε το εμβόλιο προκειμένου να μην τον προσβάλλει ο κορονοϊός και κατέγραψε σε video της παρενέργειες!
Κορονοϊός – Εμβόλια: Κατέγραψε σε video την παρενέργεια του και το ανέβασε στο Facebook

Κορονοϊός – Εμβόλια: Σοκ έχει προκαλέσει ένα video που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο, με έναν νεαρό άνδρα, να καταγράφει σε video και μετέπειτα να δημοσιοποιεί στο Facebook τις παρενέργειες που του προκάλεσε ο εμβολιασμός του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, προχώρησε σε μια ανάρτηση που γεννά ερωτήματα, καθώς επέλεξε να κάνει το εμβόλιο της Pfizer και μετά την χορήγηση της δεύτερης δόσης, παρουσίασε σοβαρές παρενέργειες, όπως ένα ισχυρό τρέμουλο.

Μάλιστα ο νεαρός άνδρας, στο video του που μετράει ήδη χιλιάδες views, καταγγέλει πως κανένας στο νοσοκομείο δεν κατέγραψε το περιστατικό στη κίτρινη καρτέλα.

Aναλυτικά στο μήνυμα που συνοδεύει το εν λόγω video αναφέρει: «Η εμπειρία μου μετά τη δεύτερη δόση Pfizer. Μόνο που στη πρώτη δόση οι παρενέργειες ξεκίνησαν τη 3η μέρα ενώ τώρα στη 1η ώρα. Είμαι στη 4η μέρα και συνεχίζω. Κερασάκι στη τούρτα.. Κανείς δε προθυμοποιήθηκε να καταγράψει το περιστατικό στη κίτρινη καρτέλα.» και πλέον αναμένεται μια επίσημη απάντηση για το αν όντως πρόκειται περί παρενέργειας που προήλθε από το εμβόλιο κατά του Covid-19.

Δείτε το χαρακτηριστικό video:

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός – Βόμβα για τα εμβόλια Pfizer: Κίνδυνος αντιδράσεων σε άτομα με ιστορικό αλλεργιών

Κορονοϊός: Οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι κάνουν groups για εύρεση δουλειάς

Εθνική Ελλάδας: Μένει μέχρι να φύγει ο Φαν΄τ Σχιπ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Εμβόλια: Κατέγραψε σε video την παρενέργεια του και το ανέβασε στο Facebook», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.