Κορονοϊός - Εμβόλια: Μετά από τον διαχωρισμό εμβολιασμένων και μη πάμε και σε διαχωρισμό των νεκρών!

Από την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να υπάρχει στην καθημερινή ενημέρωση των πολιτών αναφορά σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους ξεχωριστά!

Κορονοϊός – Εμβόλια: Απίστευτη εξέλιξη θα έχουμε από την επόμενη εβδομάδα αναφορικά με την καθημερινή ενημέρωση των πολιτών. Φυσικά αναφερόμαστε σε όσα μας έχει προκαλέσει ο κορονοϊός. Ποια θα είναι αυτή; Ένας ακόμα διαχωρισμός.

Σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Θεοκλής Ζαούτης, στις ανακοινώσεις από εδώ και στο εξής θα αναφέρονται ξεχωριστά τα στοιχεία για τους εμβολιασμένους πολίτες και ξεχωριστά τα δεδομένα για όσους δεν έχουν κάνει εμβόλιο!

Συγκεκριμένα, οι αριθμοί των κρουσμάτων, των ατόμων που νοσηλεύονται αλλά και των νεκρών λόγω Κορονοιού, θα ανακοινώνονται πλέον με βάση δύο ταμπέλες: Εμβολιασμένοι και Ανεμβολίαστοι! Ναι καλά καταλάβατε. Διαχωρισμός και στους νεκρούς.

Κορονοϊός – Εμβόλια: Διαχωρισμός στους νεκρούς και επίσημα

Απ’ ότι φαίνεται δεν φτάνει ο ήδη μεγάλος διαχωρισμός ανάμεσα στους πολίτες που χειροτερεύει συνεχώς με τα μέτρα της Κυβέρνησης. Πλέον διαχωρισμό θα δέχονται και οι νεκροί!

Ο Καθηγητής Παιδιατρικής και Επιδημιολογίας κύριος Ζαούτης ισχυρίστηκε πως με αυτόν τον τρόπο θα αποδειχθεί η καλή αποτελεσματικότητα των εμβολίων. Για μία ακόμα φορά, λοιπόν, ο δρόμος που επιλέγεται είναι ο εκφοβισμός.

Την ίδια ώρα μάλιστα που συνάδελφοι του όπως ο Διευθυντής της ΜΕΘ του Παπανικολάου, ισχυρίζεται πως «τα εμβόλια δεν ήταν αυτά που περίμεναν, δεν είναι τόσο αποτελεσματικά».

Με τα κρούσματα συνεχώς να ανεβαίνουν και την Πανδημία Covid-19 ανεξέλεγκτη στη χώρα το βάρος και οι ευθύνες πέφτουν για ακόμη μία φορά σε όσους έχουν επιλέξει να μην εμβολιαστούν. Παρά το γεγονός πως είναι οι μόνοι πολίτες που κάνουν συχνό έλεγχο και τεστ νόσησης ενώ οι εμβολιασμένοι δεν έχουν κανένα περιορισμό και έλεγχο.