ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – εμβόλια: Θα γίνει τελικά παρέλαση στη Θεσσαλονίκη φέτος;

Επιβαρυμένη εμφανίζεται η επιδημιολογική εικόνα στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα οι παρελάσεις να είναι στον... αέρα.
Κορονοϊός – εμβόλια: Θα γίνει τελικά παρέλαση στη Θεσσαλονίκη φέτος;

Κορονοϊός – εμβόλια: Επί τάπητος έχει τεθεί το ενδεχόμενο να μην πραγματοποιηθούν φέτος παρελάσεις την 28η Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή την έξαρση των κρουσμάτων στη βόρεια Ελλάδα.

Χθες διαβάσατε στο Sportime για το γεγονός πως γέμισαν οι ΜΕΘ της πόλης και στέλνουν αλλού τους ασθενείς.

Η επιβολή νέων περιοριστικών μέτρων είναι κάτι που συζητήθηκε στην Επιτροπή των επιδημιολόγων, τη στιγμή πάντως που όσα δήλωσε ο Γιάννης Οικονόμου, μαρτυρούν πως τα μαζεύουν για το lockdown, με δικαιολογίες για θεραπείες με μονοκλωνικά αντισώματα.

Οι αποφάσεις αναμένονται να παρθούν από τους ειδικούς τις επόμενες δέκα ημέρες, πάντα λαμβάνοντας υπόψιν και τα επιδημιολογικά δεδομένα.

Έτσι, μένει να φανεί αν τελικά γίνουν κανονικά οι παρελάσεις ή βρεθεί ως πρόσχημα η πανδημία, την στιγμή μάλιστα που οι πορείες και οι συγκεντρώσεις επιτρέπονται κανονικά. Άραγε θα στοχοποιηθεί για ακόμη μια φορά η λειτουργία στον Άγιο Δημήτριο;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – εμβόλια: Θα γίνει τελικά παρέλαση στη Θεσσαλονίκη φέτος;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.