ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Εμβόλια: Ξαφνικός θάνατος 16χρονου μετά την 1η δόση – Ερευνάται η υπόθεση λέει ο Πλεύρης

Σοκ στην Αρκαδία μετά από ξαφνικό θάνατο 16χρονου. Είχε κάνει λίγα 24ωρα πριν την 1η δόση του εμβολίου.
Κορονοϊός – Εμβόλια: Ξαφνικός θάνατος 16χρονου μετά την 1η δόση – Ερευνάται η υπόθεση λέει ο Πλεύρης

Κορονοϊός – Εμβόλια: Η είδηση του θανάτου ενός 16χρονου αγοριού στην Αρκαδία απο το χωριό Μαντέικα λίγα 24ωρα μετά τον εμβολιασμό του έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία.

Η εγκληματική ενέργεια έχει αποκλειστεί με το παιδί να εντοπίζεται νεκρό στο σπίτι του το πρωί της Δευτέρας από συγγενικό του πρόσωπο.

Όπως αναφέρει το flamis.gr, η Αστυνομία διεξάγει έρευνα για την υπόθεση ενώ φως στην αιτία του θανάτου του 16χρονου αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή.

Η οικογένεια τονίζει πως έφυγε ξαφνικά λίγο μετά την 1η δόση του εμβολίου και πενθεί τον αδόκητο χαμό του νεαρού αγοριού.

«Η συγκεκριμένη υπόθεση ερευνάται», λέει χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

Αυτο που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση ειναι πως ορισμένοι λοιμωξιολόγοι βιάστηκαν να διαψεύσουν τη σύνδεση του θανάτου με το εμβόλιο. Δεν περίμεναν καν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

“Είναι fake news. Καμία σχέση. Κάποιοι άρχισαν να λένε διάφορα για τους δικούς τους λόγους. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Κανείς νέος άνθρωπος δεν έχει πεθάνει από εμβόλιο MRNA. Σε όλον τον κόσμο” δήλωσε ο Πατρινός λοιμωξιολόγος Κώστας Χρυσανθόπουλος στον Σκάι Πάτρας. Η οικογένεια που θρηνεί “αρχισε να λέει διάφορα για δικους της λόγους”;

Δείτε την ανάρτηση της ξαδέρφης του άτυχου 16χρονου:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Εμβόλια: Ξαφνικός θάνατος 16χρονου μετά την 1η δόση – Ερευνάται η υπόθεση λέει ο Πλεύρης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.