ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Εμβολιασμοί: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για όλα τα εμβόλια στις ηλικίες 30-44 ετών

Κορονοϊός – Εμβολιασμοί: Προς το παρόν η μεγάλη πλειοψηφία των ηλικιών 30-49, πραγματοποιούνται με το εμβόλιο της Astrazeneca. Κορονοϊός – Εμβολιασμοί: Όπως όμως ανακοίνωσε η Κυβέρνηση, εντός του Μαΐου οι πολίτες των ηλικιών 30-44 θα μπορούν να εμβολιάζονται και με τα υπόλοιπα εμβόλια της αγοράς. Οπως της Pfizer, της Moderna και της johnson and johnson....
Κορονοϊός – Εμβολιασμοί: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για όλα τα εμβόλια στις ηλικίες 30-44 ετών

Κορονοϊός – Εμβολιασμοί: Προς το παρόν η μεγάλη πλειοψηφία των ηλικιών 30-49, πραγματοποιούνται με το εμβόλιο της Astrazeneca.

Κορονοϊός – Εμβολιασμοί: Όπως όμως ανακοίνωσε η Κυβέρνηση, εντός του Μαΐου οι πολίτες των ηλικιών 30-44 θα μπορούν να εμβολιάζονται και με τα υπόλοιπα εμβόλια της αγοράς. Οπως της Pfizer, της Moderna και της johnson and johnson.

Οι συγκεκριμένες ηλικιακές ομάδες θα εμβολιάζονται ανά πενταετία και «σπαστά». Θα προηγηθούν οι 40 έως 44 ετών, θα ακολουθήσουν οι 39-35 ετών και μετά οι 30-34 ετών, με βάση τα όσα είπε ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους.

Το τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου, όπως είχε γνωστοποιήσει το πρωί της Δευτέρας (10/5) ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, θα ανοίξει η πλατφόρμα για όλα τα εμβόλια στις ηλικίες 30-44 ετών, υπογράμμισε στην τακτική ενημέρωση για τους εμβολιασμούς τη Δευτέρα (10/05) ο Μάριος Θεμιστοκλέους.

Όπως τόνισε Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας οι συγκεκριμένες ηλικιακές ομάδες θα κάνουν τα εμβόλια «σπαστά» και ανά πενταετία και θα προηγηθούν οι 40 έως 44 ετών. Θα ακολουθήσουν οι 39-35 ετών και μετά οι 30-34 ετών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

MasterChef spoiler: Γυρίστηκε ο τελικός, αυτή είναι η τριάδα του τελικού

Survivor αποχώρηση 10/5: Αυτός είναι ο 1ος υποψήφιος για να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης!

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.