ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Εμβόλιο: Αυτή θα είναι η τιμή του!

O επικεφαλής της γερμανικής BioNTech, Ράιαν Ρίτσαρντσον, διευκρίνισε πως το εμβόλιο για τον κορονοϊό θα είναι σε χαμηλή τιμή. Κοντά στο υποψήφιο, δοκιμαστικό εμβόλιο, που θα μπορεί να κερδίσει τον κορονοϊό βρίσκεται η BioNTech σε συνεργασία με την Pfizer. Η τιμή του, σύμφωνα με σχετικές δηλώσεις, αναμένεται να βρίσκεται κάτω από τις τυπικές τιμές της...
Κορονοϊός – Εμβόλιο: Αυτή θα είναι η τιμή του!

O επικεφαλής της γερμανικής BioNTech, Ράιαν Ρίτσαρντσον, διευκρίνισε πως το εμβόλιο για τον κορονοϊό θα είναι σε χαμηλή τιμή.

Κοντά στο υποψήφιο, δοκιμαστικό εμβόλιο, που θα μπορεί να κερδίσει τον κορονοϊό βρίσκεται η BioNTech σε συνεργασία με την Pfizer. Η τιμή του, σύμφωνα με σχετικές δηλώσεις, αναμένεται να βρίσκεται κάτω από τις τυπικές τιμές της αγοράς και να διαφοροποιήσουν τις τιμές μεταξύ χωρών ή περιοχών.

«Αναζητούμε μια ισορροπημένη προσέγγιση, η οποία θα αναγνωρίζει ότι η καινοτομία απαιτεί κεφάλαια και επενδύσεις. Έτσι σχεδιάζουμε να τιμολογήσουμε το εμβόλιό μας κάτω των τυπικών επιπέδων της αγοράς, κάτι το οποίο αντανακλά τόσο την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε όσο και τη διασφάλιση της ευρείας πρόσβασης του πληθυσμού σ’ αυτό», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ράιαν Ρίτσαρντσον.

Το εμβόλιο των Pfizer και BioNTech φαίνεται πως κερδίζει…πόντους για τους επιστήμονες, με τις κλινικές δοκιμές να καταδεικνύουν ότι εξασφαλίζει ποσοστά ανοσίας τουλάχιστον 90%.

Ο Ράιαν Ρίτσαρντσον διευκρίνισε πως στόχος των δύο εταίρων είναι να παρέχουν 1,3 δισεκατομμύρια δόσεις το 2021 προκειμένου να εμβολιαστεί άμεσα όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ 

Βρετανία: «Δύο ή τρία» εμβόλια κατά του κορονοϊού θα είναι διαθέσιμα έως το 2021

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Εμβόλιο: Αυτή θα είναι η τιμή του!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βασίλης Μπαντής

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, στις 14/12/1996. Το χαμόγελο του Ροναλντίνιο μου έδωσε το πάθος που ζητούσα στον χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου. Ασχολήθηκα ερασιτεχνικά σε τοπικές ομάδες για μερικά χρόνια και έπειτα ήρθε η Αθλητική Δημοσιογραφία. Αποφοίτησα από σχολή δημοσιογραφίας, βρέθηκα σε Metrosport και Thesstoday, όπου έκανα αθλητικό και κοινωνικό ρεπορτάζ αντίστοιχα.