ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Εμβόλιο: Μαζεύουν υπογραφές για «εγγυήσεις εμβολιασμού» ώστε να κινηθούν νομικά

Κορονοϊός - Εμβόλιο: Ο καθηγητής Πνευμονολογίας Νίκος Τζανάκης μιλώντας στο ραδιόφωνο του, ανέφερε πως άτομα συγκεντρώνουν υπογραφές εναντίον της υποχρεωτικότητας του εμβολίου.
Κορονοϊός – Εμβόλιο: Μαζεύουν υπογραφές για «εγγυήσεις εμβολιασμού» ώστε να κινηθούν νομικά

Κορονοϊός – Εμβόλιο: Ο καθηγητής Πνευμονολογίας Νίκος Τζανάκης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ανέφερε πως άτομα συγκεντρώνουν υπογραφές εναντίον της υποχρεωτικότητας του εμβολίου.

Κορονοϊός – Εμβόλιο: Πιο συγκεκριμένα σημείωσε πως κυκλοφορούν έγραφα αιτήματα πολιτών ή και υγειονομικών προς γιατρούς, με τα οποία με το πρόσχημα «ειδικών προβλημάτων» ζητούν ιατρική διαβεβαίωση μέσω πιστοποιητικού ασφαλείας για να εμβολιαστούν.

Αν ο γιατρός δεν τους δώσει την βεβαίωση που ζητούν, ρωτάνε τον λόγο που συμβαίνει αυτό. Όλη αυτή η προσπάθεια όπως σημείωσε γίνεται για να μαζευτούν αρκετά έγγραφα (πιστοποιητικά ασφαλίσεως ή αρνήσεις), ώστε να κινηθούν νομικά εναντίον του νόμου της υποχρεωτικότητας κατά πάσα πιθανότητα.

Γι αυτό συνέστησε την προσοχή των γιατρών, των διοικήσεων των νοσοκομείων και του Υπουργείου Υγείας. Ενώ συνέστησε στους γιατρούς να απαντούν ότι οι διαβεβαιώσεις αυτές θα βρίσκονται στην ιστοσελίδα της Επιτροπής Εμβολιασμών emvolio.gr, στην οποία και θα πρέπει να τους κατευθύνουν.

Επίσης έκανε επίθεση προς τους αντιεμβολιαστές γιατρούς. Ενώ ανέφερε πως είναι υποχρέωση των πειθαρχικών συμβουλίων των οργάνων τους να τους αφαιρούν την άδεια ασκήσεως του επαγγέλματος τους.

Τέλος είπε πως η εκκλησία κατέρριψε τους… μύθους. Ενώ έκανε γνωστό πως ακόμα 1 με 1.5 εκατομμύριο πολιτών δεν έχουν ακόμη κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό. Γι’ αυτό οι οικογενειακοί γιατροί θα πρέπει να τους πείσουν να το πράξουν στο μέλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέα στοχοποίηση των ανεμβολίαστων από Βορίδη: Αναστολή εργασίας χωρίς χρόνο λήξης!

Παναθηναϊκός: «Έκλεισε» τον Ζβόνιμιρ Σάρλιγια!

Survivor: Ιωάννα Μαλέσκου και Σάκης Κατσούλης μαζί; – Έρχεται μεγάλο «μπαμ»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Εμβόλιο: Μαζεύουν υπογραφές για «εγγυήσεις εμβολιασμού» ώστε να κινηθούν νομικά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.