ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Εμβόλιο: Πάνω από 2εκ. είναι πλήρως εμβολιασμένοι

Οι εμβολιασμοί στην Ελλάδα συνεχίζονται με αυτούς που έχουν κάνει όλες τις δόσεις να είναι πάνω από 2 εκ.
Κορονοϊός – Εμβόλιο: Πάνω από 2εκ. είναι πλήρως εμβολιασμένοι

Κορονοϊός – Εμβόλιο: Οι εμβολιασμοί στην Ελλάδα συνεχίζονται με αυτούς που έχουν κάνει όλες τις δόσεις να είναι πάνω από 2 εκ.

Κορονοϊός – Εμβόλιο: Άνοιξαν τα ραντεβού, για όσους είναι από 30 ως 34 ετών και επιθυμούν να εμβολιαστούν, κατά του κορονοϊού.

Την ίδια ώρα ο αριθμός των πολιτών που είναι πλήρως εμβολιασμένοι έχει ξεπεράσει τα δύο εκατομμύρια. Πιο συγκεκριμένα έχει φτάσει στους 2.010.989 ανθρώπους.

Μάλιστα το πρόγραμμα «Ελευθερία», συνεχίζει να λαμβάνει χώρα με γοργούς ρυθμούς. 95.937 εμβολιασμοί πραγματοποιήθηκαν μόνο το Σάββατο, ενώ 5.498.042 εμβολιασμοί έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά.

3.589.548 άνθρωποι έχουν κάνει την σχετική δόση, με τα διαθέσιμα εμβόλια που υπάρχουν στην Ελλάδα. Μεγάλο ενδιαφέρον φαίνεται να υπάρχει για πρώτα ραντεβού και για τα άτομα που ανήκουν ηλικιακά στην ομάδα των 18 έως 30 ετών.

Η πλατφόρμα για όλους αυτούς άνοιξε το βράδυ της Παρασκευής, οι οποίοι αυτή την στιγμή όμως μπορούν να κάνουν μόνο το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson.

Ενώ από το πρωί του Σαββάτου, είναι ανοιχτή η πλατφόρμα στο emvolio.gov.gr για όσους θέλουν να κλείσουν ραντεβού γι’ αυτόν το σκοπό και είναι 30 ως 34 ετών. Οι συγκεκριμένοι έχουν την επιλογή για όλα τα διαθέσιμα εμβόλια, δηλαδή, Pfizer, Moderna, AstraZeneca και Johnson & Johnson.

Από την περασμένη Τετάρτη 26 Μαΐου, μπορούσαν να μπουν και να κανονίσουν πότε θα εμβολιαστούν και αυτοί που είναι από 35 ως 39 ετών. Ενώ είχε προηγηθεί η ίδια διαδικασία, στις 21 Μαΐου για τους ανθρώπους της ηλικιακής ομάδας 40-44, που και αυτοί μπορούν να κάνουν και τα τέσσερα διαθέσιμα εμβόλια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Self test: Πότε θα σταματήσουν για τους εμβολιασμένους – Πότε θα βγάλουμε τις μάσκες

Survivor διαρροή 30/5: Οριστικό! Αυτοί κερδίζουν!

Παναθηναϊκός: Από τον Γκλίσοβιτς στον Γιοβάνοβιτς

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Εμβόλιο: Πάνω από 2εκ. είναι πλήρως εμβολιασμένοι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.