ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Εμβόλιο: Συγκλόνισε ο νευροχειρουργός Ευρυβιάδης Μπαϊραμίδης που τέθηκε σε αναστολή!

Ο κορονοϊός, το εμβόλιο και η υποχρεωτικότητα από τη σκοπιά του νευροχειρουργού Ευρυβιάδη Μπαϊραμίδη
Κορονοϊός – Εμβόλιο: Συγκλόνισε ο νευροχειρουργός Ευρυβιάδης Μπαϊραμίδης που τέθηκε σε αναστολή!

Κορονοϊός: Ο νευροχειρουργός Ευρυβιάδης Μπαϊραμίδης, ο οποίος τέθηκε σε αναστολή, συγκλονίζει με τις δηλώσεις του για το ζήτημα.

Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός έφερε σε χιλιάδες υγειονομικούς το δίλημμα: βελόνα ή αναστολή εργασίας.

Ο νευροχειρουργός Ευρυβιάδης Μπαϊραμίδης αποφάσισε το δεύτερο, όπως πολλοί γιατροί και νοσηλευτές.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως είχατε διαβάσει και στο Sportime, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει προαναγγείλει ότι και η τρίτη δόση θα είναι υποχρεωτική στους υγειονομικούς.

«Δεν θα παραχωρήσουμε ούτε ίχνος από το δικαίωμά μας να αμφιβάλλουμε, να σκεπτόμαστε και να ενεργούμε με ελεύθερη βούληση», υπογραμμίζει αναφερόμενος στο εμβόλιο και την υποχρεωτικότητα ο Ευρυβιάδης Μπαϊραμίδης.

Ουσιαστικά, η παρακάτω δήλωσή του εκπροσωπεί μία σεβαστή μερίδα ομολόγων του αλλά και εκατομμύρια πολιτών ανεξαρτήτως κλάδου που ο κορονοϊός έχει βλάψει (με κάθε τρόπο).

Δείτε τη:

«Μετά από αυτό τον νόμο αμφιβάλλω περισσότερο από ποτέ για την αγνότητα των προθέσεων τους. Η αμφιβολία δεν είναι μια ευχάριστη κατάσταση αλλά η βεβαιότητα είναι μια παράλογη κατάσταση.

Εμείς θα πορευτούμε με γνώμονα τη λογική, την ελεύθερη βούληση και την προσφορά μας στο συνάνθρωπο. Μπορεί τώρα να μας απαγορεύεται να προσφέρουμε τις ιατρικές μας υπηρεσίες. Παρέχουμε όμως με τη στάση μας σε κάποιους τροφή για χλευασμό και σε κάποιους τροφή για προβληματισμό.

Δεν θα παραχωρήσουμε ούτε ίχνος από το δικαίωμά μας να αμφιβάλλουμε, να σκεπτόμαστε και να ενεργούμε με ελεύθερη βούληση. Η ελεύθερη βούληση είναι δώρο του Δημιουργού και δεν το πετάμε στη λάσπη για κανέναν, όσο ισχυρός και να είναι».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Εμβόλιο: Συγκλόνισε ο νευροχειρουργός Ευρυβιάδης Μπαϊραμίδης που τέθηκε σε αναστολή!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.