ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Ένα ακόμα θύμα – Στους 51 οι νεκροί στην Ελλάδα

Κορονοϊός: Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Τετάρτης, ένας 51χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων στη χώρα μας στα 51. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Mega, ο 51χρονος που καταγόταν από την Καστοριά ενώ είχε υποκείμενα νοσήματα. Είχε διακομιστεί στο Νοσοκομείο Παπανικολάου στην Θεσσαλονίκη πριν από...
Κορονοϊός: Ένα ακόμα θύμα – Στους 51 οι νεκροί στην Ελλάδα

Κορονοϊός: Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Τετάρτης, ένας 51χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων στη χώρα μας στα 51.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Mega, ο 51χρονος που καταγόταν από την Καστοριά ενώ είχε υποκείμενα νοσήματα. Είχε διακομιστεί στο Νοσοκομείο Παπανικολάου στην Θεσσαλονίκη πριν από περίπου δύο εβδομάδες με την κατάστασή του να επιδεινώνεται με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί.

Όπως ανέφερε ο τηλεοπτικός σταθμός, ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών και έχασε τη μάχη για τη ζωή αργά το βράδυ της Τετάρτης.

Στην ενημέρωση της τετάρτης ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε έναν ακόμα θάνατο με τον αριθμό των συνανθρώπων μας που έχουν φύγει από τη ζωή από την πανδημία, να ανέρχεται στα 51.

Παράλληλα όπως ανέφερε ο λοιμωξιολόγος και εκπρόσωπος του Υπουργείο, τα νέα κρούσματα στη χώρα είναι 81, ενώ έχουν ανιχνευθεί άλλα 20 σε κρουαζιερόπλοιο που υπήρχαν περισσότερα από 380 άτομα (άπαντες έχουν ελεγχθεί και αναμένονται τα συνολικά αποτελέσματα).

Οι διασωληνωμένοι στη χώρα είναι 90, με μέση ηλικία τα 66 έτη (76 άνδρες – 14 γυναίκες).

Έξι άνθρωποι έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ, ενώ μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί 17.350 εργαστηριακά τεστ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Ένα ακόμα θύμα – Στους 51 οι νεκροί στην Ελλάδα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.