ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Εντολές να τους γράφουν όλους για μάσκα – Πρόστιμο επειδή έπινε αναψυκτικό

Κορονοϊός: «Γράψτε τους όλους για μάσκα» είναι οι εντολές που έχουν πάρει οι αστυνομικοί από τους επικεφαλής τους. Το sportime.gr είναι σε θέση να γνωρίζει περίπτωση προστίμου σε πολίτη επειδή έπινε στον δρόμο αναψυκτικό, χωρίς να φορά μάσκα (σ.σ. την οποία μόλις είχε βγάλει για να πιει). Το σαφάρι έχει ξεκινήσει από την Τρίτη, αφού...
Κορονοϊός: Εντολές να τους γράφουν όλους για μάσκα – Πρόστιμο επειδή έπινε αναψυκτικό

Κορονοϊός: «Γράψτε τους όλους για μάσκα» είναι οι εντολές που έχουν πάρει οι αστυνομικοί από τους επικεφαλής τους.

Το sportime.gr είναι σε θέση να γνωρίζει περίπτωση προστίμου σε πολίτη επειδή έπινε στον δρόμο αναψυκτικό, χωρίς να φορά μάσκα (σ.σ. την οποία μόλις είχε βγάλει για να πιει).

Το σαφάρι έχει ξεκινήσει από την Τρίτη, αφού η Δευτέρα θεωρήθηκε, ως η πρώτη μέρα εφαρμογής των νέων μέτρων κατά της διάδοσης του κορονοϊού, σαν μέρα προσαρμογής (σ.σ. με 650 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας στην Αττική).

Οι Αστυνομικοί τονίζουν πως έχουν ρητές εντολές να γράφουν όποιον πολίτη δεν συμμορφώνεται με την υποχρεωτική χρήση μάσκας στους εξωτερικούς χώρους.

Μάλιστα οι πολίτες έχουν το δικαίωμα να πάνε στα αστυνομικά τμήματα της περιοχής όπου τους κόπηκε η παράβαση και να πείσουν τον διοικητή του τμήματος για την αναγκαιότητα… μη χρήσης μάσκας, ώστε να γλυτώσουν το πρόστιμο των 150 ευρώ.

Χαοτική είναι η κατάσταση και στα σχολεία, ειδικά τα νηπιαγωγεία και τις μικρότερες τάξεις του δημοτικού.

Σε δύο στρατόπεδα έχουν χωριστεί καθηγητές και γονείς. Ενώ οι περισσότεροι έχουν προσαρμοστεί με τη χρήση μάσκας στην τάξη, αντίθετα μεγάλη πολεμική υπάρχει για την χρήση μάσκας στα διαλείμματα.

Ενώ η χρήση μάσκας δεν είναι απαραίτητη στην γυμναστική, την ίδια ώρα είναι υποχρεωτική στα διαλείμματα, όπου ένα παιδί πέντε, έξι, επτά ή οκτώ χρονών πρέπει να πειστεί πως δεν μπορεί να τρέχει με την μάσκα στο διάλειμμα απλά να περπατάει ή να κάθεται.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Εντολές να τους γράφουν όλους για μάσκα – Πρόστιμο επειδή έπινε αναψυκτικό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.