ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Εντοπίστηκε το πρώτο κρούσμα ινδικής μετάλλαξης του Covid-19 στην Ελλάδα!

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ιστοσελίδα, κρούσμα της ινδικής μετάλλαξης του ιού, εντοπίστηκε για πρώτη φορά στην χώρα μας.
Κορονοϊός: Εντοπίστηκε το πρώτο κρούσμα ινδικής μετάλλαξης του Covid-19 στην Ελλάδα!

Κορονοϊός: Σύμφωνα με όσα αναφέρει ιστοσελίδα, κρούσμα της ινδικής μετάλλαξης του ιού, εντοπίστηκε για πρώτη φορά στην χώρα μας.

Κορονοϊός: Συγκεκριμένα το lifo.gr αναφέρει ότι το στέλεχος της ινδικής μετάλλαξης του Covid-19 εντοπίστηκε στη χώρα μας την Τετάρτη, σύμφωνα με πληροφορίες των τελευταίων ωρών. Το εν λόγω κρούσμα είχε βγει θετικό αρκετές μέρες πριν στην Πάτρα.

Όπως προκύπτει, συμβαίνει αυτό που πολλοί επιστήμονες φοβόντουσαν. Κι αυτό γιατί η ινδική μετάλλαξη θεωρείται ακόμα πιο μεταδοτική και με όχι τόσο καλή κάλυψη από τα εμβόλια.

Εξάλλου να αναφέρουμε ότι στην Ευρώπη ο κορονοϊός στη ινδική «παραλλαγή»,  εντοπίστηκε πρώτη φορά αυτή την εβδομάδα στο Βέλγιο, σε φοιτητές που είχαν έρθει από την Ινδία στη χώρα και σύμφωνα με τους επιστήμονες πιθανότατα ήταν θύματα κάποιας υπερ-μετάδοσης κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους.

Μετά από την ανίχνευσή του στην Ελλάδα αναμένεται να σημάνει συναγερμός και στη χώρα μας καθώς υπάρχει μεγάλος κίνδυνος υπερμεταδόσεων.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Εντοπίστηκε το πρώτο κρούσμα ινδικής μετάλλαξης του Covid-19 στην Ελλάδα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.