ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Επαφές Μητσοτάκη με τους πολιτικούς αρχηγούς, μέσω βιντεοκλήσης

Γύρο επαφών με τους πολιτικούς αρχηγούς ξεκινά τη Δευτέρα (16/3) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ώστε να αντιμετωπιστεί καλύτερα ο κορονοϊός.
Κορονοϊός: Επαφές Μητσοτάκη με τους πολιτικούς αρχηγούς, μέσω βιντεοκλήσης

Κορονοϊός: Η έξαρση του ιού συνεχίζεται με τις διαστάσεις στις ευρωπαϊκές χώρες (ειδικότερα σε Ιταλία – Ισπανία) να είναι πλέον μεγάλες και τα θύματα να πληθαίνουν. Σε μια προσπάθεια να αποφασίσει για τα μέτρα που θα λάβει από εδώ και πέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναμένεται να έχει επαφές με τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς.

Η πρώτη συνάντηση αναμένεται να είναι με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα και η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (16/3) στις 18:00.

Να διευκρινιστεί ότι επαφή Μήτσοτάκη – Τσίπρα, αλλά και εκείνες ανάμεσα στον Πρωθυπουργό της Ελλάδας και τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς θα γίνουν μέσω βιντεοκλήσης.

Η βιντεοκλήση επελέγη για ευνόητους λόγους, αλλά και ως ένας τρόπος για να προωθηθεί το μήνυμα «Μένουμε σπίτι»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Βγάλανε τα στεφάνια για να μην παίζουν μπάσκετ-Τους διώχνει και η αστυνομία!

Για το ζήτημα ήρθαν το βράδυ της Κυριακής (15/3) ήρθαν σε τηλεφωνική επικοινωνία ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου Γρηγόρης Δημητριάδης και ο διευθυντής του γραφείου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Μιχάλης Καλογήρου.

Ο Πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης αναμένεται να αναφερθεί στα σχέδια που έχει η κυβέρνησή του, αλλά και παράλληλα να λάβει τις πολιτικές θέσεις πάνω στο πολύ σημαντικό ζήτημα του κορονοϊού.

Σε αυτήν θα συζητηθεί το ενδεχόμενο τα μέτρα πρόληψης και καταστολής που θα παρθούν να είναι ακόμη πιο αυστηρά.

Δεν αποκλείεται οι πολιτικοί αρχηγοί να συμπεριλάβουν στην ατζέντα τους και το θέμα του μεταναστευτικού και την προκλητική στάση της Τουρκίας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Επαφές Μητσοτάκη με τους πολιτικούς αρχηγούς, μέσω βιντεοκλήσης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.