ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Επίσημο, ανακοινώθηκε η απαγόρευση κυκλοφορίας

Η Κυβέρνηση έλαβε ένα ακόμη μέτρο...
Κορονοϊός: Επίσημο, ανακοινώθηκε η απαγόρευση κυκλοφορίας

Κορονοϊός: Στο διάγγελμά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε ένα ακόμη μέτρο το οποίο λίγο πολύ ήταν αναμενόμενο τα τελευταία 24ωρα. Όλος ο κόσμος στην Ελλάδα περίμενε το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Το είχε προαναγγείλει επί της ουσίας σε προηγούμενο διάγγελμά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όταν είχε ανακοινώσει πως το Σαββατοκύριακο είναι ένα τεστ για όλους μας για να πάρει άλλα μέτρα η Κυβέρνηση. Από τη στιγμή όμως που δεν συμμορφώθηκε αρκετός κόσμος στα προηγούμενα μέτρα, προχώρησε στην απαγόρευση κυκλοφορίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ –

Οι τρόποι που θα μπορεί κανείς να μετακινηθεί είναι οι εξής…

Α: Μέσω εντύπου το οποίο θα αναφέρει έξι λόγους που επιτρέπεται να μετακινηθούμε. Θα μοιάζει με το έντυπο που ήδη έχει κυκλοφορήσει στο Διαδίκτυο, αλλά ουσιαστικά θα είναι μία νεότερη φόρμα.

Β: Μέσω  αποστολής SMS στο 13033, το οποίο θα μας στέλνει απάντηση.

Γ: Μέσω ενός χαρτιού: Θα μπορεί να το συμπληρώνει ο καθένας στο σπίτι του και θα πρέπει να γράφει πάνω πού θα πάει και τι ώρα. Για παράδειγμα: Βγαίνω στις 14:30 το μεσημέρι και πηγαίνω στο σούπερ μάρκετ. Να σημειωθεί ότι μαζί με το χαρτί θα πρέπει να έχουμε και την ταυτότητά μας για να την επιδείξουμε αν μας ζητηθεί για έλεγχο στο δρόμο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Επίσημο, ανακοινώθηκε η απαγόρευση κυκλοφορίας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δημήτρης Μαργωμένος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.