ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Επιστρέφει ο Χαρδαλιάς στην καθημερινή ενημέρωση!

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας θα ενημερώνει τον κόσμα για τους ελέγχους που θα γίνονται
Κορονοϊός: Επιστρέφει ο Χαρδαλιάς στην καθημερινή ενημέρωση!

Εξελίξεις έχουμε με την καθημερινή ενημέρωση για τον κορονοϊό και τα νέα κρούσματα, καθώς θα υπάρξει επιστροφή της ενημέρωσης, την οποία θα την κάνει μόνο ο Νίκος Χαρδαλιάς και όχι ο κ. Τσιόδρας. Η ενημέρωση θα αφορά επιχειρησιακά ζητήματα για τους ελέγχους.

Η ενημέρωση θα πραγματοποιείται κάθε Τρίτη στις 18:00. Την επίσημη ανακοίνωση έκανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

«Από την πρώτη στιγμή της πανδημίας, ο πρωθυπουργός σε συνεργασία με άλλους 8 ηγέτες της ΕΕ ανέλαβε πρωτοβουλία με στόχο την αντιμετώπιση των κοινών προβλημάτων και κυρίως την ανάπτυξη νέων χρηματοδοτικών εργαλείων για τη στήριξη των οικονομιών και της απασχόλησης στα κράτη μέλη της Ένωσης» τόνισε ο υφυπουργός παρά των πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. «Υποστηρίζει ότι η Ευρώπη δεν πρέπει να κάνει για άλλη μια φορά πολύ λίγα, πολύ αργά» πρόσθεσε.

Ο κ. Πέτσας είπε ότι ενόψει της αυριανής συνεδρίασης ο πρωθυπουργός επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ επανέλαβε τις ελληνικές θέσεις και τόνισε ότι μετά το τέλος της Συνόδου δεν πρέπει να γυρίσουμε στις πατρίδες μας χωρίς μια λύση κοινής αποδοχής.

Επισήμανε ότι «η Ελλάδα προσέρχεται συνοψίζοντας τις θέσεις της σε τρεις άξονες. Να διατηρηθεί το ύψος των ενισχύσεων που πρότεινε η ευρωπαϊκή επιτροπή. Να διατηρηθεί η προτεινόμενη από την επιτροπή αναλογία επιχορηγήσεων και δανείων ώστε ο κεντρικός κορμός των ενισχύσεων να είναι επιχορηγήσεις και όχι ο δανεισμός. Να μην υπάρξουν πρόσθετες ειδικές προϋποθέσεις για την ενίσχυση μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης παρά μόνο όσες ήδη προβλέπονται στις συνθήκες και το σύμφωνο σταθερότητας και ανάπτυξης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Μέτρα στις παραλίες έως τις 31 Ιουλίου!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Επιστρέφει ο Χαρδαλιάς στην καθημερινή ενημέρωση!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.