ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Επιβεβαιώθηκε και 10ο κρούσμα (vids)

Κορονοϊός: Με επίσημη ανακοίνωση από το υπουργείο Υγείας, έχουμε το 10ο κρούσμα στην Ελλάδα. Πρόκειται για Ελληνίδα, είναι στενή επαφή του 9ου κρούσματος, ενός 66χρονου. Είναι σε καλή κατάσταση. Μεταφέρεται σε νοσοκομείο αναφοράς της Πάτρας και συνεχίζεται η αναζήτηση όλων των επαφών που είχε ο 66χρονος, δηλαδή το ένατο κρούσμα που επέστρεψε στην Ελλάδα από...
Κορονοϊός: Επιβεβαιώθηκε και 10ο κρούσμα (vids)

Κορονοϊός: Με επίσημη ανακοίνωση από το υπουργείο Υγείας, έχουμε το 10ο κρούσμα στην Ελλάδα. Πρόκειται για Ελληνίδα, είναι στενή επαφή του 9ου κρούσματος, ενός 66χρονου.

Είναι σε καλή κατάσταση. Μεταφέρεται σε νοσοκομείο αναφοράς της Πάτρας και συνεχίζεται η αναζήτηση όλων των επαφών που είχε ο 66χρονος, δηλαδή το ένατο κρούσμα που επέστρεψε στην Ελλάδα από ταξίδι στο εξωτερικό, για πιθανά κρούσματα.

Κορονοϊός: Θρίλερ με το κρουαζιερόπλοιο MSC Opera

Το κρουαζιερόπλοιο MSC Opera ήρθε την Κυριακή στο Κατάκολο, αποβιβάστηκαν οι επιβάτες του, παρόλο που ο δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος είχε στείλει επιστολή στον υπουργό Υγείας να μην αποβιβαστούν λόγω του ότι υπήρχε πιθανότητα να υπάρχουν υγιείς φορείς του κορονοϊού στο κρουαζιερόπλοιο. Αυτό και έγινε, υπήρξε φορέας του ιού ανάμεσα στους επιβαίνοντες του πλοίου και τώρα, στον Πύργο, υπάρχουν γιατροί σε καραντίνα και τα σχολεία έκλεισαν.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Επιβεβαιώθηκε και 10ο κρούσμα (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.