×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Κορονοϊός: Έρχεται εφαρμογή για να μαθαίνουμε τα νέα μέτρα ανά περιοχή


Κώστας Παπαδόπουλος

Κορονοϊός: Έρχεται εφαρμογή για να μαθαίνουμε τα νέα μέτρα ανά περιοχή


Ο κορονοϊός βρίσκεται σε έξαρση στη χώρα μας και ειδικά στην Αττική για αυτό και η κυβέρνηση ανακοίνωσε τα νέα περιοριστικά μέτρα για την αποφυγή της διασποράς του νέου ιού. 

Την ανάπτυξη εφαρμογής σε κινητά τηλέφωνα μέσω της οποίας ο κάθε πολίτης θα μπορεί να ενημερώνεται για τα περιοριστικά μέτρα κατά του κορονοϊού ανά περιοχή, ανακοίνωσε ο Στέλιος Πέτσας.

«Όλο το τελευταίο διάστημα από τον Αύγουστο και μετά έχουμε συνεχή λήψη μέτρων προκειμένου να τιθασευτεί το πρόβλημα και ενδεχομένως να υπάρχει σε περιοχές που εφαρμόζονται περιοριστικά μέτρα μια σύγχυση.

Γι’ αυτό τον λόγο αναπτύσσουμε μια εφαρμογή σε συνεργασία του ΕΟΔΥ, του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και της γ.γ. Πολιτικής Προστασίας στην οποία θα μπορεί με το κινητό του ο κάθε πολίτης να πληκτρολογεί τον ταχυδρομικό του κώδικα και να γνωρίζει ακριβώς τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν στην περιοχή που βρίσκεται.

Αυτό είναι ένα σημαντικό σημείο για την αποφυγή σύγχυσης» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απαντώντας σε σχετική ερώτηση κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης.

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ


Τελευταία Νέα