ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Έρχονται νεα σκληρά μέτρα για εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους – Τι σηματοδοτεί η επιστροφή Τσιόρδα

Ο κορονοϊός έχει πάρει επικίνδυνες διαστάσεις και πάλι. Έτσι ο Σωτήρης Τσιόδρας θα επιστρατευτεί και πάλι από την κυβέρνηση, ενώ εξετάζονται επιπλέον μέτρα.
Κορονοϊός: Έρχονται νεα σκληρά μέτρα για εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους – Τι σηματοδοτεί η επιστροφή Τσιόρδα

Στην Ελλάδα ο κορονοϊός συνεχίζει να προελαύνει, με τα νέα μέτρα για εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους να μην αργούν να έρθουν.

Κορονοϊός: Ήδη ο ΕΟΔΥ τις δύο τελευταίες μέρες, σε όλη την χώρα έχει καταγράψει πάνω από 3.000 κρούσματα, ενώ πολύ μεγάλος είναι ο αριθμός των θανάτων.

Μόνο τον Οκτώβριο έχουν καταγραφεί 619 άνθρωποι που έχασαν την ζωή της και η Ελλάδα είναι μία από τις πρώτες χώρες στην Ευρώπη στην σχετική κατηγορία.

Η κυβέρνηση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι γι’ αυτό το γεγονός. Καθώς περιμένουν μετά από την εισήγηση των ειδικών, νέο κρούσμα του ιού σε λίγο καιρό.

Την ίδια στιγμή που ο αριθμός των κρουσμάτων είναι ήδη μεγάλος, ενώ δεν έχει προχωρήσει και ο εμβολιασμός στο βαθμό που θα το επιθυμούσαν.

Γι’ αυτόν τον σκοπό θα επιστρατευτεί και πάλι ο Σωτήρης Τσιόδρας, σε έκτακτη ενημέρωση σήμερα από το Υπουργείο Υγείας. Ο οποίος αναμένεται να τονίσει το πόσο σημαντικό είναι να κάνουν το εμβόλιο όλο και περισσότεροι άνθρωποι.

Την ίδια ώρα πιο σκληρά μέτρα βρίσκονται στο τραπέζι. Όπως να επιστρέψει η υποχρεωτική χρήση της μάσκας σε όλους τους χώρους. Το οποίο όμως οι ειδικοί δεν νομίζουν πως θα αποδώσει.

Έτσι άλλη πρόταση είναι τα μπαρ να κλείνουν στις μία το βράδυ. Καθώς οι υπεύθυνοι τονίζουν πως οι ανεμβολίαστοι βρίσκουν τρόπους για να μπαίνουν σε αυτά.

Τέλος δεν αποκλείεται μέτρα να ληφθούν για τα μέσα μεταφοράς, όπου υπάρχει συνωστισμός και θεωρείται εστία μετάδοσης το ιού.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Έρχονται νεα σκληρά μέτρα για εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους – Τι σηματοδοτεί η επιστροφή Τσιόρδα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.