ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Εστίαση: Πόσα άτομα επιτρέπονται σε κάθε τραπέζι

Παρελθόν θα αποτελέσει από την Δευτέρα η απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 1.30, όπως έχει γίνει γνωστό.
Κορονοϊός – Εστίαση: Πόσα άτομα επιτρέπονται σε κάθε τραπέζι

Κορονοϊός: Παρελθόν θα αποτελέσει από την Δευτέρα η απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 1.30, όπως έχει γίνει γνωστό.

Κορονοϊός – Αναλυτικότερα από 28 Ιουνίου εκτός από την άρση του περιορισμού της νυχτερινής κυκλοφορίας ισχύουν τα παρακάτω:

Εξαιρούνται οι πλήρως εμβολιασμένοι εργαζόμενοι από την υποχρέωση διενέργειας self- test σε χώρους εργασίας και οι αθλούμενοι σε γυμναστήρια, 15 ημέρες μετά από την ολοκλήρωση του εμβολιασμού (και της δεύτερης δόσης εφόσον πρόκειται για εμβόλιο δύο δόσεων).

Αλλάζει το πρωτόκολλο στην εστίαση με αύξηση του ανώτατου ορίου παρουσίας μέχρι δέκα άτομα ανά τραπέζι, από έξι άτομα που ισχύει σήμερα.

Σχετικά με τη λειτουργία των εξωτερικών χώρων δεξιώσεων, το ανώτατο όριο ατόμων θα είναι 300 άτομα, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί και με τα υφιστάμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Σχετικά με τη λειτουργία των οργανωμένων παραλιών/ πλαζ ορίζεται μέγιστος αριθμός 120 ατόμων ανά 1.000 τ.μ. επιφανείας παραλίας με ελεγχόμενη είσοδο.

Στο μεταξύ καθόλου απίθανο δεν είναι το σενάριο για μια δεύτερη δόση σε όσους έκαναν το μονοδοσικό εμβόλιο της εταιρείας Johnson & Johnson.

 

Διαβάστε επίσης:

Survivor spoiler 27/6: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο!

Παναθηναϊκός: Τέλος και τυπικά ο Ντρεοσί – Αναχώρησε για τη Γαλλία

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Εστίαση: Πόσα άτομα επιτρέπονται σε κάθε τραπέζι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.