ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Ετοιμη για τοπικά lockdown η κυβέρνηση

Έτοιμη η κυβέρνηση να παρέμβει όπου χρειαστεί λόγω των πρόσφατων αυξημένων κρουσμάτων κορονοϊού χωρίς όμως να επανέρχεται η δια ζώσης καθημερινή ενημέρωση των δημοσιογράφων, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας. Ο κ. Πέτσας, έκανε λόγο για χαλάρωση την οποία μπορεί να πληρώσουμε. «Τέσσερα στα πέντε κρούσματα που ήρθαν από το εξωτερικό ήταν Έλληνες», τόνισε ο...
Κορονοϊός: Ετοιμη για τοπικά lockdown η κυβέρνηση

Έτοιμη η κυβέρνηση να παρέμβει όπου χρειαστεί λόγω των πρόσφατων αυξημένων κρουσμάτων κορονοϊού χωρίς όμως να επανέρχεται η δια ζώσης καθημερινή ενημέρωση των δημοσιογράφων, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Ο κ. Πέτσας, έκανε λόγο για χαλάρωση την οποία μπορεί να πληρώσουμε.

«Τέσσερα στα πέντε κρούσματα που ήρθαν από το εξωτερικό ήταν Έλληνες», τόνισε ο κ. Πέτσας, σημειώνοντας ότι αυτό είναι ένα στοιχείο που δείχνει πως δεν σχετίζονται τα περιστατικά με τουριστικά ρεύματα.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε αναφορά και στο θέμα της Ξάνθης και ενός πιθανού τοπικού lockdown στην περιοχή, λόγω των αυξημέnων κρουσμάτων κορονοϊού. Όπως είπε, στην περιοχή υπάρχει μεγάλο επιδημιολογικό φορτίο εδώ και μήνες, με τις αρχές να εξετάζουν και άλλα δεδομένα για να δουν πως θα κινηθούν (σ.σ. και αν θα επιβληθεί ένα τοπικό lockdown).

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Ετοιμη για τοπικά lockdown η κυβέρνηση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.