ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Έτσι πουλάνε τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού – Το κόστος

Ο κορονοϊός και τα νέα μέτρα συνεχίζουν να αποτελούν ένα μεγάλο πρόβλημα και κάποιοι βρήκαν τον τρόπο για να ξεφύγουν με πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού.
Κορονοϊός: Έτσι πουλάνε τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού – Το κόστος

Κορονοϊός: Τα κρούσματα στην Ελλάδα και χθες παρέμειναν σε υψηλά επίπεδα αριθμών, τη στιγμή που από την Δευτέρα (13/9) έχουν τεθεί τα νέα μέτρα που πήρε η Κυβέρνηση αναφορικά με όσους πολίτες έκαναν χρήση του δικαιώματος τους να μην κάνουν το εμβόλιο κατά του Covid-19.

Αίσθηση προκάλεσε η είδηση που μετέφερε τις προηγούμενες ημέρες το Sportime, πως ελληνικά πιστοποιητικά εμβολιασμού πωλούνται στο Dark Web, με τις πληροφορίες για αυτά να έρχονται όλο και περισσότερες στο προσκήνιο.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ το MEGA φαίνεται σιγά – σιγά η κομπίνα και πώς οι επιτήδειοι καταφέρνουν να ξεγελούν το σύστημα.

Μάλιστα το κόστος για την αγορά του είναι στα 250 ευρώ, με την Κυβέρνηση να ετοιμάζεται να πάρει τα μέτρα της με αυστηροποίηση του ελέγχου με διπλή ταυτοποίηση μέσω κινητού τηλεφώνου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Έτσι πουλάνε τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού – Το κόστος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.