ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Φίλη της 40χρονης στο «Αττικόν»

Στο Αττικό με ασθενοφόρο φίλη της 40χρονης που τη συνόδευε τις προηγούμενες ημέρες.
Κορονοϊός: Φίλη της 40χρονης στο «Αττικόν»

Ο κορονοϊός έχει έρθει στην Ελλάδα και ο κόσμος πλέον προσπαθεί να φυλαχτεί. Στο Αττικό με ασθενοφόρο φίλη της 40χρονης που τη συνόδευε τις προηγούμενες ημέρες.

Νέα αναστάτωση στο Νοσοκομείο Αττικόν καθώς με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρεται φίλη της 40χρονης που έχει διαγνωσθεί ως το τρίτο κρούσμα, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις αλλά και για να ληφθούν όλα τα μέτρα.

Η φίλη της 40χρονης είχε επαφές μαζί της μετά το ταξίδι στη Βόρεια Ιταλία, ενώ φαίνεται πως και η ίδια παρουσίασε ύποπτα συμπτώματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Κορονοϊός: Απόφαση του υπουργείου Υγείας και όχι του Αθλητισμού για τους αγώνες

Κρίθηκε σκόπιμο να μεταβεί στο Νοσοκομείο Αττικόν που είναι νοσοκομείο αναφοράς και στο οποίο νοσηλεύεται και η 40χρονη.

Η ειδική ομάδα των ειδικών που έχει ορισθεί στο Νοσοκομείο Αττικόν παραλαμβάνει τη φίλη της 40χρονης προκειμένου να τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας για το προσωπικό αλλά και τους υπόλοιπους ασθενείς.

Αναμένεται μάλιστα να απομονωθεί στους ειδικούς χώρους που έχουν ορισθεί, ενώ δείγμα θα σταλεί προς εξέταση για να διαπιστωθεί εάν έχει μολυνθεί.

Πηγή: ethnos.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Φίλη της 40χρονης στο «Αττικόν»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.