ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Γαλλία: 27 νέοι θάνατοι και 7.730 κρούσματα συνολικά (vids)

Κορονοϊός – Γαλλία: Χειροτερεύει η κατάσταση στην Γαλλία, καθώς ανακοινώθηκαν 27 νέοι θάνατοι, ενώ τα κρούσματα αυξήθηκαν κατά 1.000 σε μία μόλις μέρα. Ραγδαία είναι η εξάπλωση του κορονοϊού και στη Γαλλία, καθώς ανακοινώθηκαν 27 νέοι θάνατοι, φτάνοντας πλέον τον συνολικό αριθμό των 175. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Πόλη – φάντασμα το Παρίσι μετά τo lockdown...
Κορονοϊός – Γαλλία: 27 νέοι θάνατοι και 7.730 κρούσματα συνολικά (vids)

Κορονοϊός – Γαλλία: Χειροτερεύει η κατάσταση στην Γαλλία, καθώς ανακοινώθηκαν 27 νέοι θάνατοι, ενώ τα κρούσματα αυξήθηκαν κατά 1.000 σε μία μόλις μέρα.

Ραγδαία είναι η εξάπλωση του κορονοϊού και στη Γαλλία, καθώς ανακοινώθηκαν 27 νέοι θάνατοι, φτάνοντας πλέον τον συνολικό αριθμό των 175.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Πόλη – φάντασμα το Παρίσι μετά τo lockdown (vid-pics)

Ο αριθμός των κρουσμάτων έφτασε τα 7.730, όμως δείγμα της κατάστασης που επικρατεί, είναι πως αυξήθηκαν κατά 1.097 σε μία μόλις ημέρα.

Ο Σαλμόν είπε ότι 699 άνθρωποι βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση και νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.

Η κυβέρνηση επέβαλλε γενικό lockdown στην προσπάθεια να αναχαιτίσει την επιδημία του κορονοϊού, κάτι πρωτόγνωρο στην ιστορία της χώρας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Γαλλία: 27 νέοι θάνατοι και 7.730 κρούσματα συνολικά (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.