ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Γερμανία: Έξι νεκροί και 2.297 κρούσματα σε 24 ώρες!

Σε έξαρση βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η πανδημία του κορονοϊού στη Γερμανία, αφού τα επιβεβαιωμένα κρούσματα σημείωσαν πολύ μεγάλη αύξηση. Το νούμερο των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 στη Γερμανία αυξήθηκε κατά 2.297 τις προηγούμενες 24 ώρες και πλέον ανέρχεται σε 270.070 συνολικά, σύμφωνα με τα δεδομένα τα οποία συγκεντρώνει το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ....
Κορονοϊός – Γερμανία: Έξι νεκροί και 2.297 κρούσματα σε 24 ώρες!

Σε έξαρση βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η πανδημία του κορονοϊού στη Γερμανία, αφού τα επιβεβαιωμένα κρούσματα σημείωσαν πολύ μεγάλη αύξηση.

Το νούμερο των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 στη Γερμανία αυξήθηκε κατά 2.297 τις προηγούμενες 24 ώρες και πλέον ανέρχεται σε 270.070 συνολικά, σύμφωνα με τα δεδομένα τα οποία συγκεντρώνει το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κακοκαιρία Ιανός: Νεκρή γυναίκα στα Φάρσαλα!

Το ίδιο διάστημα, άλλοι έξι ασθενείς υπέκυψαν στην COVID-19, με τον απολογισμό της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα να αυξάνεται σε 9.384 νεκρούς ως αυτό το στάδιο, πάντα σύμφωνα με τα στοιχεία του ινστιτούτου, που ειδικεύεται στις λοιμώδεις νόσους.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Γερμανία: Έξι νεκροί και 2.297 κρούσματα σε 24 ώρες!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.