ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Γιαννακός: Να επιστρέψουν οι 7.000 υγειονομικοί που είναι σε αναστολή με 2 rapid test

Την άποψη του πως οι 7.000 υγειονομικοί που είναι σε αναστολή θα πρέπει να μπούνε και πάλι στη μάχη για να αντιμετωπιστεί ο κορονοϊός, εξέφρασε ο Μιχάλης Γιαννάκος.
Κορονοϊός – Γιαννακός: Να επιστρέψουν οι 7.000 υγειονομικοί που είναι σε αναστολή με 2 rapid test

Κορονοϊός – Γιαννακός: Την ώρα που οι υγειονομικοί έδωσαν μια ηχηρή απάντηση στην Κυβέρνηση, μέσα από την συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού στο Σύνταγμα, με το μέρος τάσσεται και ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΥΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στο κανάλι του ΣΚΑΪ, ο κ. Γιαννάκος τόνισε την ανάγκη, της επιστροφής των 7.000 υγειονομικών που βρίσκονται σε αναστολή με 2 rapid test την εβδομάδα.

Με το σύστημα Υγείας να είναι έτοιμο να καταρρεύσει μετά τις ασφυκτικές πιέσεις που δέχεται, δεν είναι δυνατόν οι 7.000 υγειονομικοί να μένουν εκτός μάχης κατά του Covid-19 και η Κυβέρνηση να εμμένει στην απόφαση της, να τους οδηγήσει σε αναστολή εργασίας.

Κάτι τέτοιο σημείωσε και ο Μιχάλης Γιαννάκος που όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, το κενό των ανεμβολίαστων εργαζομένων του κλάδου δεν αναπληρώθηκε ποτέ, γεγονός που έχει οδηγήσει την κατάσταση σε αδιέξοδο.

Παράλληλα, δήλωσε πως 800 εργαζόμενοι συνεχίζουν να εργάζονται χωρίς να έχουν κάνει το εμβόλιο, με την διενέργεια 2 rapid test εβδομαδιαίως, χωρίς να έχει εμφανιστεί κάποιο πρόβλημα, κάτι που θα μπορούσε να γίνει και με την επιστροφή των 7.000 υγειονομικών.

Τέλος, αξιοσημείωτα είναι όσα είπε για τους εμβολιασμένους εργαζομένους, εκ των οποίων οι 400 νοσούν παρότι έχουν κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου.

Δείτε τα όσα είπε ο Μιχάλης Γιαννάκος:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Γιαννακός: Να επιστρέψουν οι 7.000 υγειονομικοί που είναι σε αναστολή με 2 rapid test», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.