ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Γιάννης Ιωαννίδης: «Είναι λάθος να χτυπάμε τους ανεμβολίαστους»!

Ο Γιάννης Ιωαννίδης μίλησε στο Mega για τον κορονοϊό και τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς.
Κορονοϊός – Γιάννης Ιωαννίδης: «Είναι λάθος να χτυπάμε τους ανεμβολίαστους»!

Καλεσμένος στο Mega βρέθηκε ο Γιάννης Ιωαννίδης, καθηγητής Παθολογίας και Επιδημιολογίας στο Stanford, μιλώντας για τον covid-19.

Ο γνωστός καθηγητής, αναφέρθηκε στις εξελίξεις που έχει φέρει ο κορονοϊός και την απόφαση της υποχρεωτικότητας του εμβολίου στους άνω των 60.

Συγκεκριμένα, αρχικά τόνισε πως πρέπει οι άνθρωποι μεγάλης ηλικίας να πάρουν προτεραιότητα, ωστόσο τα μέτρα αυτά για μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν θα έχουν σοβαρές συνέπειες.

Είπε λοιπόν, ότι στην προσπάθεια της η κυβέρνηση να τα πάρει όλα, χάνει τα ουσιαστικά πράγματα, αφού δε γίνεται να βάζει πρόστιμα στους πολίτες, αφού αυτό θα φέρει μόνο πρόσκαιρη αύξηση.

Το σημαντικότερο ανέφερε ότι είναι να… χτιστεί μία σχέση εμπιστοσύνης και όχι αυτή να καταστραφεί τελείως, αφού σίγουρα βαδίζει προς τα εκεί.

Ακόμα ξεκαθάρισε ότι δεν πρέπει να «χτυπούν» τους ανεμβολίαστους, αφού έχουν περιθωριοποιηθεί αρκετά, κάτι που έχει επηρεάσει κάθε πτυχή της ζωής τους.

«Θα πρέπει να δείξουμε όλοι ψυχραιμία και κατανόηση για τους συνανθρώπους μας», ήταν τα λόγια του.

Δείτε τα όσα είπε ο Γιάννης Ιωαννίδης:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Γιάννης Ιωαννίδης: «Είναι λάθος να χτυπάμε τους ανεμβολίαστους»!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.