ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός-Guardian: Έτσι τα κατάφεραν οι Έλληνες με τον κορονοϊο!

Κορονοϊός: Τι αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Guardian, για τη μάχη που κερδίζει η Ελλάδα απέναντι στον κορονοϊό. Η τεράστια προσπάθεια που καταβάλουν τα νοσοκομεία και η κυβέρνηση ώστε να περιοριστεί όσο το δυνατόν περισσότερο η έξαρση του κορονοϊού στη χώρα μας, φαίνεται πως ανάγκασε τα ξένα ΜΜΕ να… βγάλουν το καπέλο στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, με...
Κορονοϊός-Guardian: Έτσι τα κατάφεραν οι Έλληνες με τον κορονοϊο!

Κορονοϊός: Τι αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Guardian, για τη μάχη που κερδίζει η Ελλάδα απέναντι στον κορονοϊό.

Η τεράστια προσπάθεια που καταβάλουν τα νοσοκομεία και η κυβέρνηση ώστε να περιοριστεί όσο το δυνατόν περισσότερο η έξαρση του κορονοϊού στη χώρα μας, φαίνεται πως ανάγκασε τα ξένα ΜΜΕ να… βγάλουν το καπέλο στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, με άρθρο της στη «Guardian», η ανταποκρίτρια της βρετανικής εφημερίδας στην Αθήνα, Έλενα Σμιθ αναφέρεται με τα καλύτερα λόγια στους Έλληνας και στη μάχη που δίνουν απέναντι στον Covid-19.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ιερέας στο Κουκάκι: «Δεν έκανα τίποτα παράνομο»

Το ρεπορτάζ της με τίτλο «Πώς η Ελλάδα κερδίζει τη μάχη του κορωνοϊού παρά τη δεκαετία του χρέους», εξηγεί με τον καλύτερο τρόπο, το πως η χώρα μας έφτασε να είναι μπροστά από άλλες με ισχυρότερη οικονομική βάση και σύστημα υγείας.

Συγκεκριμένα αναφέρει πως: «τα νοσοκομεία της χώρας, σήκωσαν το βάρος των περικοπών, όμως οι προσπάθειές τους να περιορίσουν τον Covid-19 φαίνεται ότι αποδίδουν».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός-Guardian: Έτσι τα κατάφεραν οι Έλληνες με τον κορονοϊο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.