ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: H Ραχήλ Μακρή κοινώνησε στον Λυκαβηττό (pics)

Ανάμεσα στους πιστούς που κοινώνησαν την Κυριακή στον Λυκαβηττό ήταν και η πρώην βουλευτής Ραχήλ Μακρή, η οποία έκανε λόγο για... μουφοϊό.
Κορονοϊός: H Ραχήλ Μακρή κοινώνησε στον Λυκαβηττό (pics)

Μαζικά βρέθηκαν σήμερα (Κυριακή 17/5) στον Λυκαβηττό και την εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων οι πιστοί προκειμένου να κοινωνήσουν. Μεταξύ τους και η πρώην βουλευτής Ραχήλ Μακρή, η οποία κοινώνησε αφού πρώτα προσκύνησε τις Άγιες εικόνες.

Πριν από λίγο καιρό η πρώην βουλευτής είχε αφήσει να εννοηθεί ότι ο κορονοϊός είναι  μια παγκόσμια συνωμοσία των κρατών προκειμένου να περάσουν τα μέτρα λιτότητας που θέλουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: J2US – Ενοχλήθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου με τον Γ. Γιαννόπουλο: «Αν δεν θέλετε μπορούμε να κλείσουμε» (vid)

Μάλιστα είχε χαρακτηρίσει την πανδημία «μουφοϊό» και ότι θα κοινωνήσει καθώς κανείς δεν μπορεί να της το απαγορεύσει.

«Εγώ θα κοινωνήσω γιατί είμαι Ελληνίδα Χριστιανή Ορθόδοξη και κανείς δεν μπορεί να μου το απαγορεύσει! Γιατί αντιλαμβάνομαι πως αυτό το ελληνόφωνο πολιτικό προσωπικού του Χάρβαρντ του Ροκφέλερ εκτελεί σχέδιο και εντολές δίωξης του Χριστού και της ορθοδοξίας», γράφει χαρακτηριστικά σε μία εκ των αναρτήσεών της η Ραχήλ Μακρή.

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: H Ραχήλ Μακρή κοινώνησε στον Λυκαβηττό (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.