ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Οι Ευρωπαίοι αγοράζουν παλιά αυτοκίνητα για να αποφύγουν τα ΜΜΜ

Η αύξηση του ενδιαφέροντος λόγω κορονοϊού για μεταχειρισμένα αυτοκίνητα στη Γαλλία έφτασε σχεδόν στο 16% το τρίτο τρίμηνο.
Κορονοϊός: Οι Ευρωπαίοι αγοράζουν παλιά αυτοκίνητα για να αποφύγουν τα ΜΜΜ

Κορονοϊός: Η αποφυγή της χρήσης των μέσων μαζικής μεταφοράς για την μη διάδοση του κορονοϊού οδήγησε τους πολίτες να αγοράσουν μεταχειρισμένα φθηνά αυτοκίνητα.

Σε ολόκληρη την Ευρώπη, οι υποψήφιοι αγοραστές για να αποφύγουν τη χρήση δημόσιων συγκοινωνιών κατά τη διάρκεια της πανδημίας αγόρασαν μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, αναφέρει το Reuters.

Η αύξηση του ενδιαφέροντος για μεταχειρισμένα αυτοκίνητα στη Γαλλία έφτασε σχεδόν στο 16% το τρίτο τρίμηνο, ενώ οι πωλήσεις νέων οχημάτων μειώθηκαν περισσότερο από 5%.

Μεγαλύτερο ήταν το άλμα για την αγορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στην Ισπανία, όπου οι εγγραφές μεταχειρισμένων έφτασαν σχεδόν το 25%, σύμφωνα με την IHS Markit, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Οι Ευρωπαίοι αγοράζουν παλιά αυτοκίνητα για να αποφύγουν τα ΜΜΜ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.