ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Η κυβέρνηση παίρνει νέα μέτρα!

Προς νέα μέτρα οδεύει η κυβέρνηση με σκοπό τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού μετά και την ραγδαία αύξηση με τα 58 νέα κρούσματα που ανακοίνωση ο ΕΟΔΥ. Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό θα λάβει χώρα σήμερα το απόγευμα (15/7, 16.30) στο Μέγαρο Μαξίμου, η οποία θα έχει αντικείμενο την εντατικοποίηση των ελέγχων και την εφαρμογή...
Κορονοϊός: Η κυβέρνηση παίρνει νέα μέτρα!

Προς νέα μέτρα οδεύει η κυβέρνηση με σκοπό τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού μετά και την ραγδαία αύξηση με τα 58 νέα κρούσματα που ανακοίνωση ο ΕΟΔΥ.

Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό θα λάβει χώρα σήμερα το απόγευμα (15/7, 16.30) στο Μέγαρο Μαξίμου, η οποία θα έχει αντικείμενο την εντατικοποίηση των ελέγχων και την εφαρμογή των υφιστάμενων μέτρων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει συγκαλέσει το μισό και πλέον υπουργικό συμβούλιο καταδεικνύει την κρισιμότητα της κατάστασης και φαίνεται ότι η χώρα έχει φτάσει πλέον σε οριακό επίπεδο και δεν αντέχει μια ανεξέλεγκτη έξαρση της πανδημίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλέξης Τσίπρας για Βασίλη Μάγγο: «Σκιές και αναπάντητα ερωτήματα»

Στη σύσκεψη θα μετάσχουν ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο Υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη αρμόδιος για την Πολιτική Προστασία και τη Διαχείριση Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ αρμόδιος για το Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου Άκης Σκέρτσος, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης, ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Παναγιώτης Σταμπουλίδης, ο Διοικητής της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας Άγγελος Μπίνης, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Μιχαήλ Καραμαλάκης και ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Θεόδωρος Κλιάρης.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Η κυβέρνηση παίρνει νέα μέτρα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.