ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: «Η κόρη της Θεοδωρίδου η φοιτήτρια του πάρτι της Θεσσαλονίκης»

Το mononews.gr  μεταξύ άλλων ισχυρίζεται ότι: «Η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου και του επιχειρηματία Τάκη Μπέτα, Χριστιάνα Μπέτα φέρεται να είναι η φοιτήτρια που διοργάνωσε το πάρτι σε βίλα στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.  Όταν ξέσπασε ο κορονοϊός, η 26χρονη κόρη της Θεοδωρίδου και του Μπέτα βρισκόταν στο Λονδίνο, όπου σπουδάζει νομική στο City Law School of...
Κορονοϊός: «Η κόρη της Θεοδωρίδου η φοιτήτρια του πάρτι της Θεσσαλονίκης»

Το mononews.gr  μεταξύ άλλων ισχυρίζεται ότι: «Η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου και του επιχειρηματία Τάκη Μπέτα, Χριστιάνα Μπέτα φέρεται να είναι η φοιτήτρια που διοργάνωσε το πάρτι σε βίλα στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης. 

Όταν ξέσπασε ο κορονοϊός, η 26χρονη κόρη της Θεοδωρίδου και του Μπέτα βρισκόταν στο Λονδίνο, όπου σπουδάζει νομική στο City Law School of London και επέστρεψε πριν λίγες ημέρες, μέσω της γειτονικής Βουλγαρίας, στη Σόφια και από εκεί έφτασε οδικώς στη Θεσσαλονίκη».

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Open Beyond, στο πάρτι, που έλαβε χώρα στην πολυτελή βίλα της οικογενείας σε προάστιο της Θεσσαλονίκη έδωσε το «παρών» πολύς κόσμος.

Ενώ η κοπέλα δεν είχε παρουσιάσει κάποιο σύμπτωμα κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα, λίγο μετά το πάρτι νόσησε και παρουσίασε συμπτώματα βαριάς γρίπης.

Έτσι  οδηγήθηκε στο νοσοκομείο της πόλης, όπου υπεβλήθη σε τεστ και βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. Ακολούθως ενημερώθηκαν οι άνθρωποι που είχαν πάει στο πάρτι και σύμφωνα με το Open, αρκετοί εξ αυτών βρέθηκαν επίσης θετικοί στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αναμένεται σήμερα το μεσημέρι να υπάρξει και σχετική ενημέρωση από το ΑΧΕΠΑ στο οποίο έγινε η δειγματοληψία.

Πηγή: mononews.gr

Να σημειωθεί πως το απόγευμα της Τετάρτης 10/6 η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου εξέδωσε ανακοίνωση διάψευσης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: «Η κόρη της Θεοδωρίδου η φοιτήτρια του πάρτι της Θεσσαλονίκης»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.