ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Η Ματίνα Παγώνη προαναγγέλει 4η δόση πριν τις επιτροπές!

Ο κορονοϊός φέρνει όπως φαίνεται ακόμα μία δόση εμβολίου για την καταπολέμησή του.
Κορονοϊός: Η Ματίνα Παγώνη προαναγγέλει 4η δόση πριν τις επιτροπές!

Κορονοϊός: Καλεσμένη στον ΣΚΑΪ βρέθηκε η Ματίνα Παγώνη, που μίλησε για τον κορονοϊό και την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα.

Η ίδια που συνηθίζει να κάνει εμφανίσεις σε πρωινές εκπομπές και έχουν γίνει το φόρτε της, τόνισε ότι σύμφωνα με τη δική της εκτίμηση θα πρέπει να γίνει και 4η δόση εμβολίου.

Συγκεκριμένα, η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Αθήνας-Πειραιά, Ματίνα Παγώνη, είπε:

«Ήδη ξεκίνησε στο εξωτερικό η τέταρτη δόση. Υπάρχει η Επιτροπή Εμβολιασμών που συστήνει σε συγκεκριμένες ομάδες τέταρτη δόση, γιατί αυτή τη στιγμή στα νοσοκομεία είναι ηλικιωμένοι με υποκείμενα νοσήματα. Οι περισσότεροι είναι ανεμβολίαστοι σε ποσοστό 70%-75%, αλλά υπάρχουν και εμβολιασμένοι με δύο και τρεις δόσεις με πολλά υποκείμενα νοσήματα».

Από κει και πέρα, θεώρησε σωστό να κάνει και συστάσεις λέγοντας ότι η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών θα πρέπει να πάρει αποφάσεις για το τι θα γίνει πριν τον Σεπτέμβριο.

Όλα αυτά την ώρα που φαίνεται για ακόμα μία φορά ότι η κυβέρνηση μας δουλεύει μέσα στα μούτρα μας, με τους ειδικούς να λένε πριν λίγο καιρό ότι δεν υπάρχει περίπτωση 4ης δόσης για τους πολίτες.




Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Η Ματίνα Παγώνη προαναγγέλει 4η δόση πριν τις επιτροπές!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.