ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Update: Η τραγωδία συνεχίζεται και τρίτος νεκρός

Κορονοϊός: Η μέσα που ξημέρωσε αποδεικνύεται ιδιαίτερα δύσκολη καθώς και τρίτος άνθρωπος που είχε νοσήσει από τον ιό, άφησε την τελευταία του πνοή. Όπως μεταδόθηκε πρόκεται για άνδρα 67 ετών από τη Ζάκυνθο, που είχε βεβαρυμένο ιατρικό παρελθόν και εξέπνευσε το πρωί του Σαββάτου (14/3). Ήταν διασωληνομένος τις τελευταίες ημέρες, χθες αποδείχθηκε πως ήταν φορέας...
Κορονοϊός – Update: Η τραγωδία συνεχίζεται και τρίτος νεκρός

Κορονοϊός: Η μέσα που ξημέρωσε αποδεικνύεται ιδιαίτερα δύσκολη καθώς και τρίτος άνθρωπος που είχε νοσήσει από τον ιό, άφησε την τελευταία του πνοή.

Όπως μεταδόθηκε πρόκεται για άνδρα 67 ετών από τη Ζάκυνθο, που είχε βεβαρυμένο ιατρικό παρελθόν και εξέπνευσε το πρωί του Σαββάτου (14/3).

Ήταν διασωληνομένος τις τελευταίες ημέρες, χθες αποδείχθηκε πως ήταν φορέας του κορονοϊού και σήμερα το πρωί έχασε τη μάχη για τη ζωή. Μάλιστα όπως έγινε γνωστό είχε έρθει σε επαφή με το γκρουπ που είχε επιστρέψει από τους Αγίους Τόπους.

Νωρίτερα και ένας 92χρονος στην Πτολεμαΐδα έφυγε από τη ζωή.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Update: Η τραγωδία συνεχίζεται και τρίτος νεκρός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Βασιλείου

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.