ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Οίκος ανοχής έβαζε πελάτες από την πίσω πόρτα εν μέσω καραντίνας

Στα μέσα Μαρτίου ο κορονοϊός έφερε καραντίνα σε όλη την Ελλάδα, με αποτέλεσμα και οι οίκοι ανοχής να αποτελέσουν κομμάτι των επιχειρήσεων που θα έκλειναν. Ωστόσο, μία ιδιοκτήτρια αποφάσισε πώς δεν θα σταματήσει τη δουλειά και θα συνεχίσει να εργάζεται με ραντεβού από τους πελάτες. Αυτό που δεν υπολόγισε, ήταν ότι ένας αστυνομικός θα επικοινωνούσε...
Κορονοϊός: Οίκος ανοχής έβαζε πελάτες από την πίσω πόρτα εν μέσω καραντίνας

Στα μέσα Μαρτίου ο κορονοϊός έφερε καραντίνα σε όλη την Ελλάδα, με αποτέλεσμα και οι οίκοι ανοχής να αποτελέσουν κομμάτι των επιχειρήσεων που θα έκλειναν.

Ωστόσο, μία ιδιοκτήτρια αποφάσισε πώς δεν θα σταματήσει τη δουλειά και θα συνεχίσει να εργάζεται με ραντεβού από τους πελάτες.

Αυτό που δεν υπολόγισε, ήταν ότι ένας αστυνομικός θα επικοινωνούσε μαζί της προκειμένου να επισκεφτεί ως πελάτης στον οίκο ανοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επεισόδιο στο Ίλιον με οπαδούς Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Όπως είναι λογικό ήρθαν τα πρόστιμα και οι συλλήψεις, αφού πριν προχωρήσουν τα πράγματα αποκάλυψε την ταυτότητά του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της αστυνομίας, συνελήφθησαν,  χθες το πρωί, σε περιοχής της Ηλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλίδας, δύο γυναίκες και πιο συγκεκριμένα μια ημεδαπή ως υπεύθυνη οίκου ανοχής και  μια αλλοδαπή ιερόδουλη, διότι λειτουργούσαν και εργάζονταν στον οίκο ανοχής κατά παράβαση των μέτρων που ισχύουν για την λειτουργία καταστημάτων και επιχειρήσεων, στο πλαίσιο πρόληψης ασθενειών.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Οίκος ανοχής έβαζε πελάτες από την πίσω πόρτα εν μέσω καραντίνας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.